Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δήμος Ιωαννιτών: Αναζητώντας τον κατάλληλο δήμαρχο

 


Πολλές συζητήσεις γίνονται για το ποιος ήταν ο καλύτερος Δήμαρχος ή για το ποιος θα μπορούσε να οδηγήσει το Δήμο Ιωαννιτών πολλά βήματα μπροστά.

Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να αφήσει πραγματικά την σφραγίδα του στην πόλη των Ιωαννίνων, κάποιοι προσπάθησαν, άλλοι πάλι προχώρησαν σε έργα ουσίας και άλλοι απλώς θα καταγραφούν ως Δήμαρχοι με το πορτραίτο τους να κοσμεί τον προθάλαμο του Δημαρχιακού μεγάρου.

Τα επόμενα χρόνια δεν μπορεί απλώς να ψάχνουμε για έναν υποψήφιο δήμαρχο με όραμα μόνο το προεκλογικό φυλλάδιο του αλλά έναν Δήμαρχο οραματιστή ,συγκρουσιακό. εμπνευσμένο και άνθρωπο που θα οδηγήσει το Δήμο πέρα από τα όρια ακόμη και της χώρας.

Έναν υποψήφιο Δήμαρχο που δεν θα παρουσιαστεί για μια ακόμη φορά με δεσμεύσεις για την καθαριότητα, το πράσινο, τις ασφαλτοστρώσεις, τις παιδικές χαρές και τα σχέδια κοινωνικής πολιτικής, γιατί αυτά θα πρέπει να βρίσκονται εκτός προεκλογικής ατζέντας μιας και δεν είναι οραματικές σκέψεις αλλά χρόνιες αυτονόητες πράξεις που θα έπρεπε να έχουν επιλυθεί.

Η πόλη των Ιωαννίνων αλλά και ο Δήμος Ιωαννιτών δεν μπορεί να επιμένει σε προεκλογικές δεσμεύσεις ψηφοφόρων και εξυπηρετήσεις επιβράβευσης ρίψης ψηφοδελτίου στην κάλπη.

Ο Δήμαρχος θα πρέπει να έχει χαρακτηριστικά μαέστρου να συνθέσει απόψεις, προτάσεις, σκέψεις αλλά και να επιλέξει πρόσωπα και συνεργάτες που δεν επιθυμούν μια ακόμη βόλεψη αλλά μια θητεία δημιουργικής και μεθοδικής εργασίας για το μέλλον του Δήμου.

Πολλά είναι τα ονόματα που θα διεκδικήσουν ή που θα επιθυμήσουν να διεκδικήσουν την Δημαρχία και ελπίζουμε να επιλεγεί ο πραγματικά κατάλληλος και όχι ο πιο συμπαθής και επικοινωνιακός και ο ΝΑΙ σε όλους και σε όλα.

Αν τελείως υποθετικά όλοι οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες δεν επιθυμούσαν να εκλεγούν για να καλύψουν το εγώ τους, ίσως και να μπορούσαμε να έχουμε μια μοναδική δημοτική αρχή που θα οδηγούσε το Δήμο σε άλλο επίπεδο. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα ονόματα μιας μελλοντικής δημαρχιακής αρχής με βάση τις προηγούμενες θητείες τους* :

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου : Νικόλαος Γκόντας

Αντιδήμαρχος Οικονομικής Πολιτικής : Παπαχρήστος Βλάσιος

Αντιδήμαρχος Έργων –Υποδομών : Καλογιάννη Τατιάνα

Αντιδήμαρχος Οικονομικών :Αθανάσιος Μανταλόβας

Aντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων & ψηφιακής πολιτικής : Γιάννης Λυκογιώργος

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος –Ανακύκλωσης :Θωμάς Μπέγκας

Αντιδήμαρχος Tουρισμού : Νικόλαος Γκόλας

Πρόεδρος ΔΕΥΑΙ : Χρυσοστόμου Μάκης

Αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων : Mωυσής Ελισάφ

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής-Yγείας :Στέφανος Ζούμπας

Αντιδήμαρχος Αγροτικής πολιτικής : Βάσω Μέγα

Αντιδήμαρχος Αθλητισμού :Παντελής Κολόκας

Αντιδήμαρχος Παιδείας :Παρασκευή Τσίλη

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας : Αιβατίδης Ιωάννης 


Υστερόγραφο: Η υποθετική αυτή δημοτική αρχή προφανώς έχει επιλεγεί από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στις δυο τελευταίες δημοτικές εκλογές μιας και αυτά είναι τα πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη τα τελευταία χρόνια με τη συμμετοχή τους στη διοίκηση του δήμου ή στα ψηφοδέλτια των παρατάξεων.

Ο Τοξοβόλος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *