Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στα Γιάννενα σήμερα ο Νίκος Κοτζιάς

Στα Γιάννενα θα βρίσκεται από το απόγευμα σήμερα ο πρώην Υπουργός των Εξωτερικών και Πρόεδρος της κίνησης “Πράττω”, Νίκος Κοτζιάς.
Το βράδυ στις 7μμ στην αίθουσα της ΕΗΜ θα παραβρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Καραγιάννη: “Ζάσταβα- Με σπασμένα φρένα” και με αφορμή το περιεχόμενο του βιβλίου θα μιλήσει για τα Βαλκάνια και την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος στο ζωτικό αυτό χώρο για τη χώρα μας αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν την εξωτερική μας πολιτική.
Την επόμενη μέρα θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο Du Luc.
Η ομιλία και η συνέντευξη του κ.Κοτζιά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα σε μια εποχή   που  η χώρα μας έχει ανοιχτά εθνικά ζητήματα, τα οποία είχε χειριστεί ο πρώην υπουργός των Εξωτερικών στην τετραετή και πλέον θητεία στο ΥΠΕΞ και η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία.
Εν τω μεταξύ ο Γιάννης Καραγιάννης  με ανοιχτή πρόσκληση καλεί τους συμπολίτες του να παραβρεθούν στην παρουσίαση του βιβλίου του, το οποίο θα παρουσιάσει ο Στέφανος Καραμούτσιος, καθηγητής φιλόλογος.
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Κράνος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *