Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η Όλυ Τσουμάνη για το κλείσιμο σχολείων,νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών στα Γιάννενα

Με δήλωσή της η  Όλυ Τσουμάνη  ασκεί έντονη κριτική  για το κλείσιμο σχολείων,νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών στα Γιάννενα, θεωρώντας ότι η απόφαση αυτή εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων γρίπης και ιώσεων έχει θύτες και θύματα.

“Κανένα μέτρο δεν πάρθηκε εγκαίρως και καταλήξαμε σήμερα να κλείνουμε όλους τους παιδικούς, τα περισσότερα νηπιαγωγεία και πολλά σχολεία. Οι εργαζόμενες μανάδες είναι σε απόγνωση. Αυτή είναι η ανάπτυξη που οραματίζονται. Αυτή είναι η όμορφη και έξυπνη πόλη που οραματίζονται, που ουδεμία σχέση έχει με την κάλυψη σύγχρονων αναγκών ενώ υπάρχουν όλες οι δυνατότητες που σκοντάφτουν βεβαίως στην ανταποδοτική λειτουργία όλων των υπηρεσιών”τονίζει στη δήλωση της η κ Τσουμάνη

“Ενώ η επιστήμη έχει προχωρήσει και είναι γνωστά σε όλον τον κόσμο τα στοιχειώδη μέτρα πρόληψης για την αποφυγή της μετάδοσης ιώσεων, με ευθύνη του δήμου και κυβέρνησης, οι καθαρίστριες σε σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς δεν έχουν ούτε στολές εργασίας για να μη μεταφέρουν μικρόβια, τους δίνεται ένα κουτί γάντια μιας χρήσης για όλο το χρόνο.
 Γιατροί υπάρχουν πολλοί και μένουν άνεργοι και φεύγουν για το εξωτερικό. Υπάρχουν δηλαδή οι προϋποθέσεις να έχουμε γιατρούς για τα παιδιά μας ακόμα και μέσα σε παιδικούς και νηπιαγωγεία.
Η πολιτική όμως που ακολουθούν δήμος και κυβέρνηση, που βάζει στόχο το κέρδος και την ανταποδοτικότητα, δημιουργεί μόνιμα εμπόδια στην κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας . Είναι η πολιτική που επιβάλλει να μην προσλαμβάνεται αρκετό προσωπικό ώστε να γίνονται οι συντηρήσεις στις σχολικές μονάδες, όπως μια σπασμένη βρύση, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι εστίες μικροβίων.

Ο  Δήμος Ιωαννιτών, όπως και οι περισσότεροι δήμοι στη χώρα, κάνουν οικονομία σε βάρος της υγείας των παιδιών μας και δεν τροποποιούν τις συμβάσεις διατηρώντας τον εργασιακό μεσαίωνα για τις σχολικές καθαρίστριες” συνεχίζει η κ Τσουμάνη

“Απαιτούμε άμεσα να εξοπλιστούν με τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων και στους παιδικούς σταθμούς. Κτίρια με θέρμανση, σωστό αερισμό και τακτικές συντηρήσεις. Πρόσληψη προσωπικού.

Η ευθύνη της υγείας, της πρόληψης, της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των παιδιών μας να είναι αποκλειστικά κρατική ευθύνη.” καταλήγει η δήλωσή της.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *