Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Θανάσης Μανταλόβας για την παραχώρηση της Εγνατίας έναντι πινακίου φακής

 

 

Σε συνέχεια του άρθρου του για την παραχώρηση- ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας οδού, που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, (πατήστε ΕΔΩ )  ο πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Ιωαννιτών, Θανάσης Μανταλόβας επανέρχεται στο θέμα και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook επικρίνει την αφωνία και την έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης των αυτοδιοικητικών, παραγωγικών και άλλων φορέων του τόπου μας στο πρόβλημα αυτό.

Ολόκληρη η δήλωση του Θανάση Μανταλόβα:
 

Αναζητώ μια αντίδραση ή έστω μια φωνή από αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς ή άλλους φορείς, που για ψύλλου πήδημα βγάζουν και μια ανακοίνωση, για την παραχώρηση ή έστω τους όρους παραχώρησης της Εγνατίας Οδού.
Και καλά να μη μας πειράζει η παραχώρηση-ιδιωτικοποίηση του έργου με αντίτιμο 1,5 δις €, όταν πριν ελάχιστα χρόνια πληρώσαμε για την κατασκευή της 7 δις €. Μετά από τόση σπέκουλα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων τα καταπίνουμε όλα πλέον αμάσητα.
Και καλά να μην αναζητούμε ένα διαφορετικό σενάριο αξιοποίησης της Εγνατίας Οδού, ως ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο – και της Ηπείρου-που μπορεί να αποδίδει υπεραξίες στις τοπικές κοινωνίες. Άλλωστε έως τώρα μόνο με ψηφίσματα έχουμε μάθει να αντιπαλεύουμε το “άδικο”  ή να αγωνιζόμαστε γι’ αυτό που θεωρούμε σημαντικό.
Δύσκολο να καθίσουμε όλοι οι τοπικοί φορείς μαζί και ακόμη πιο δύσκολο να επεξεργαστούμε εναλλακτικές προτάσεις και σχέδια αξιοποίησης της Εγνατίας, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των τοπικών κοινωνιών!
Για την τιμή των όπλων πρέπει όμως κάτι να ψελλίσουμε, έστω και ως άλλοθι στις μελλοντικές εκρήξεις …επαναστατικότητας, στις οποίες σύντομα κάποιοι θα καταφύγουν!
Όταν το κόστος χρήσης της Εγνατίας, από 3 λεπτά το χλμ, εκτοξευτεί σε περισσότερα από 6 λεπτά το χλμ, ή όταν τοπικοί χρήστες, άνεργοι και άλλες ειδικές κατηγορίες πολιτών δεν θα λαμβάνουν καμμία απαλλαγή ή έκπτωση επί των διοδίων.
Μόνο που τότε θα είναι πολύ αργά για δάκρυα και για ψεύτικους λεονταρισμούς!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *