Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γιάννης Αϊβατίδης: Ο δημοφιλής Αντιδήμαρχος

 

Ο Γιάννης Αϊβατίδης εκλέχτηκε με την παράταξη της κ. Καλογιάννη αλλά την εγκατέλειψε πριν δυο χρόνια, στην διάρκεια της προσπάθειας από τον κ. Ελισάφ να συγκροτήσει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ Ελισάφ βέβαια απέτυχε στην προσπάθειά του αυτή αλλά ο κ. Αϊβατίδης -μαζί με τον έτερο ανεξαρτητοποιηθέντα κ. Παππά- έγινε αντιδήμαρχος Παιδείας, αξίωμα που μέχρι σήμερα διατηρεί στη δημαρχιακή Αρχή του κ. Ελισάφ.

Μπορεί ο κ. Αϊβατίδης στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ιδιαίτερα όταν ήταν ζωντανές, να διακρίνονταν για την μαχητικότητά του, που μερικές φορές κινδύνευε να ξεπεράσει τα καλώς εννοούμενα όρια, όμως κατά τα άλλα ο αντιδήμαρχος Παιδείας είναι χωρίς καμιά υπερβολή ο πιο δημοφιλής αντιδήμαρχος.

Άνθρωπος επικοινωνιακός, χαίρει δημοφιλίας, γιατί είναι απλός και συνομιλεί με όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από ποια στάση διατηρεί απέναντι στον κ. Ελισάφ. Κάτι που δεν συμβαίνει με τους περισσότερους της δημαρχιακής Αρχής, που όντας φοβικοί, βλέπουν παντού εχθρούς.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δημοφιλίας του κ. Αίβατίδη είναι και τα μέσα κοινωνικής δικτυώσης. Εκεί όπου οι ανακοινώσεις του κ, Ελισάφ για διάφορα θέματα του δήμου αντιμετωπίζουν την επιδοκιμασία κατά μέσον όρο 80 χρηστών του διαδικτύου, δείγμα της φθοράς του δημάρχου, ο κ. Αϊβατίδης σε κάθε ανακοίνωσή του επιδοκιμάζεται από πάνω από 300 χρήστες.

Και αυτό δείχνει ότι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας δεν έχει χάσει την δημοφιλία του, κάτι άλλωστε που μπορεί να το διαπιστώσει και όποιος βαδίζει στην πόλη και παρατηρεί τον τρόπο, που οι δημότες συμπεριφέρονται στον Γιάννη αλλά και πώς αυτός τους αντιμετωπίζει.

Πελταστής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *