Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αναζητώντας τον κατάλληλο δήμαρχο (2): Μια οφειλόμενη απάντηση

 


Με επιστολή του ο συνεργάτης μας ” Τοξοβόλος” απαντά στις κριτικές που διατυπώθηκαν για το άρθρο του, που δημοσιεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου με τον τίτλο ” Αναζητώντας τον κατάλληλο Δήμαρχο”  και προχωρά σε ορισμένες διευκρινίσεις.

Ολόκληρη η επιστολή:

“Αγαπητέ Απόκαυκε,

Με μεγάλη συμπάθεια και σεβασμό είδα τα σχόλια στα προσωπικά σου social media από φίλους σου, όσον αφορά τον πολιτισμό αλλά και το δημοτικό ραδιόφωνο για το άρθρο μου « Αναζητώντας τον κατάλληλο Δήμαρχο».

Θεωρώ καλόβουλα από κάθε άποψη τα σχόλια και με πραγματική αγωνία από ανθρώπους που θεωρώ ότι έχουν προσφέρει σε εποχές που κλήθηκαν να υπηρετήσουν θέατρο και ραδιόφωνο αντίστοιχα, ωστόσο, θα ήθελα να σημειώσω ότι στάθηκα δίκαιος απέναντι σε όλα τα πρόσωπα που απασχόλησαν, απασχολούν ή και επιθυμούν να απασχολήσουν την κοινωνία ενόψει των εκλογών του 2023.

Η δημοτική αρχή που προσπάθησα να δημιουργήσω είναι μια σκέψη πως όλοι μαζί πέρα από κομματικές παρωπίδες και προσωπικές φιλοδοξίες μπορούμε να δημιουργήσουμε, αν επιθυμούμε μια πόλη και ένα δήμο μοντέλο-πρότυπο τα επόμενα χρόνια.

Προφανώς δεν είναι μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά και άλλα, που δεν είναι και λίγα(επέτρεψε μου να γνωρίζω από πολύ κοντά τις προθέσεις τους) και που σύντομα θα επικοινωνήσουν τις προθέσεις τους και θα εμφανιστούν με άποψη και θέσεις στη κοινωνία των Ιωαννίνων για την διεκδίκηση του δήμου το 2023.

«Δημιούργησα» μια Δημοτική αρχή που δεν θα έχουμε προφανώς ποτέ δυστυχώς για πολλούς λόγους αλλά δεν ασχολήθηκα με όλα τα νομικά πρόσωπα, μιας και η πάγια μου άποψη είναι, ότι θέατρο και ραδιόφωνο δεν χρειάζονται πρόσωπα εκλεγμένα(αιρετούς) αλλά ανθρώπους από τα σπλάχνα τους, για να μπορέσουν να ανακάμψουν, να δημιουργήσουν, χωρίς βέβαια να μειώνω το έργο και τις προθέσεις όσων τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης.

Επιθυμώ η δημοτική αρχή να δώσει την ευκαιρία σε κάποια νομικά πρόσωπα όπως τα παραπάνω να διοικηθούν και να πάρουν τις τύχες τους οι εργαζόμενοι, υπάρχουν εργαζόμενοι ανώτατης βαθμίδας και είμαι βέβαιος πως μπορούν να διοικήσουν και να αναφέρονται προφανώς στον πολιτικό τους προϊστάμενο, τον Δήμαρχο, γιατί θεωρώ ότι οι δυο αυτοί τομείς είναι τόσο σημαντικοί που θα πρέπει την κατεύθυνση να την παρακολουθεί και να εποπτεύει προσωπικά ο Δήμαρχος.

Με σεβασμό σε κάθε άποψη

Ο Τοξοβόλος”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *