Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δήμος Ιωαννιτών: Τα διλήμματα της Κεντροαριστεράς



Όσο και αν κόμματα και κομματικά στελέχη δεν θέλουν να το αποδεχτούν, οι διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές του 2023 ξεκίνησαν, με τις ζυμώσεις στα διάφορα πολιτικά στέκια της πόλης και όχι μόνο να είναι στην ημερήσια διάταξη.

Κέντρο των διεργασιών αυτών είναι ο χώρος της διευρυμένης κεντροαριστεράς που αφορά το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η δημοτική αρχή που εκλέχτηκε με τη σημαία της κεντροαριστεράς έχασε από τις πρώτες ημέρες της το κεντροαριστερό της προφίλ, μιας και δια του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ ασπάστηκε απόλυτα τις λογικές και τις πρακτικές όχι μόνο του τότε Υπουργού εσωτερικών Θεοδωρικάκου αλλά και γιατί ο σημερινός Δήμαρχος κολακευμένος από την εξουσία προσκολλήθηκε στα δεξιά κέντρα.

Στην παράταξη του δημάρχου και στη δημοτική Αρχή όμως υπάρχουν σήμερα στελέχη που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, άνθρωποι που εκλέχθηκαν με το ΠΑΣΟΚ σε θέσεις εξουσίας,
άνθρωποι που έδωσαν αγώνες κατά των ιδεολογημάτων της δεξιάς, άνθρωποι που
στάθηκαν σταθερά απέναντι ακόμη και από τα φοιτητικά τους χρόνια στις
δεξιές πολιτικές, άνθρωποι που εκλέχθηκαν σε κομματικές θέσεις, που
υπηρέτησαν και υπηρετούν την νομαρχιακή του κόμματος στα Ιωάννινα.

Το πρόβλημα, με αυτά τα δεδομένα, είναι πόσο όλοι αυτοί θα αντέξουν τον εναγκαλισμό της δημοτικής αρχής με τη ΝΔ, πόσο θα αντέξουν να σιωπούν στην αποδυνάμωση της αυτοδιοίκησης μέσω του νέου νόμου της ΝΔ και βέβαια, πώς θα βρεθούν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ σε λίγους μήνες με συντρόφους τους που καθημερινά λοιδορούνται κυρίως από την δεξιά πτέρυγα της δημοτικής αρχής και εκείνοι περί άλλων τυρβάζουν.

Πόσο θα αντέξουν να συνυπάρχουν με τον Ν.Γκόντα, τον Α.Μπαρτζώκα, Α. Παππά  και λοιπούς της δεξιάς πτέρυγας, όταν γνωρίζουν οι ίδιοι ότι το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι ζούνε στην ίδια πόλη;

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια ας προστεθεί και η στάση του πρώην Βουλευτή του Πασοκ που στήριξε με σθένος τον Μ.Ελισάφ για μια «Νέα Εποχή» και που σήμερα φαίνεται πως αντιλαμβάνεται και ο ίδιος, ότι ο Δήμαρχος απλώς εκμεταλλεύτηκε την τότε δυναμική του για να κάνει τη διαφορά κυρίως την δεύτερη Κυριακή κυρίως στις περιοχές του πρώην Δήμου Περάματος και που μετεκλογικά αδειάστηκε. 

Αλλά και τα εκατοντάδες μέλη του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν κεντροαριστερό Μ.Ελισάφ και τους βγήκε Δεξιό εξαπτέρυγο.

Την στήριξη όμως του Μ.Ελισάφ θα κληθούν να επαναξιολογήσουν και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκλεγμένα  στο ελληνικό κοινοβούλιο και μη, που μέχρι τώρα παρά την θεαματική δεξιά στροφή του δημάρχου, άλλοι κρατούν αιδήμονα σιωπή, ενώ σε άλλα θέματα είναι λαλίστατοι και άλλοι όπως ο πρώην δήμαρχος κ. Φίλιος, που είναι μέλος της Ν.Ε, στηρίζουν ανοιχτά τον δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή.

Θα στηρίξουν,άραγε,  για μια ακόμη φορά τον «κεντροαριστερό» δήμαρχο της Νέας Δεξιάς του Μητσοτάκη, την στιγμή που ο πολιτικός τους χώρος αλλά και οι ίδιοι δίνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά τη μάχη για την αποδόμηση της σημερινής κυβέρνησης;

Επομένως το ζητούμενο για τις εκλογές του 2023 δεν είναι η επανεκλογή του σημερινού δημάρχου αλλά η πολιτική συμπεριφορά των κεντροαριστερών ψηφοφόρων του, που σήμερα αισθάνονται εξαπατημένοι και που βλέπουν καθημερινά  να μετατρέπονται δια της ανοχής τους και της σιωπής τους σε δεκανίκια μιας σκληρής και ανάλγητης δεξιάς.

Τοξοβόλος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *