Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το τερμάτισε η κυβερνητική προπαγάνδα με το νέο επεισόδιο, όπου ο Μητσοτάκης συναντά τον Ντάλτον- Άγριο κράξιμο στο διαδίκτυο!

Ακράτητο γέλιο προκαλεί το βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό και ένα καβαλλάρη αγρότη, που βόσκει τα ζώα του, προκειμένου η κυβερνητική προπαγάνδα να επικοινωνήσει στον αγροτικό κόσμο τη μείωση του ΦΠΑ στις ζωοτροφές, που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Το σκηνικό μας παρουσιάζει ένα λιβάδι που βόσκουν ζώα και ξαφνικά ένας καβαλλάρης εμφανίζεται από το πουθενά και τρέχοντας το άλογό του συναντά έναν κύριο που όλως τυχαίως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο καβαλλάρης αφού αμέσως αναγνωρίζει τον πρωθυπουργό “Αργηγέ μ”, του συστήνεται, είναι ο Ντάλτον και στη συνέχεια ο διάλογος που ακολουθεί παραπέμπει σε καθυστερημένα καθεστώτα του ανατολικού μπλοκ, όταν η κομματική προπαγάνδα ήθελε να δείξει πόσο κοντά στο λαό ήταν ο ηγέτης της χώρας.

Φυσικά το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο, αφού πέρα από το γέλιο προκαλεί και τα δηκτικά σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το θράσος και την χοντροκοπιά της κυβερνητικής προπαγάνδας, που κυριολεκτικά έπιασε πάτο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *