Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τ. Καλογιάννη: Ναι μεν αλλά για την παραχώρηση του κτιρίου του παλαιού Πανεπιστημίου

 


Την ικανοποίησή της για την παραχώρηση τμήματος του παλαιού Πανεπιστημίου στην οδό Δομπόλη εκφράζει με ανακοίνωσή της η παράταξη της κ. Τ. Καλογιάννη, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες της στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κ. Μπέζα, πρόεδρο του ΕΤΑΔ ΑΕ.

Η κ. Καλογιάννη εκφράζει επίσης τα ειλικρινή της συγχαρητήρια προς το Δήμαρχο Ιωαννίνων και προς όσους εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η προσπάθεια, πλην όμως ζητά από τη δημοτική Αρχή” μόλις κοπάσουν οι πανηγυρισμοί να εξηγήσει στους δημότες κατά πόσο οι χειρισμοί του Δημάρχου δεσμεύουν το παραχωρούμενο κτίριο για έναν και αποκλειστικό σκοπό, αυτόν της δημιουργίας διοικητηρίου του Δήμου Ιωαννιτών και της στέγασης των υπηρεσιών του, όπως από το 2019 αιτήθηκε με επιστολή του προς την ΕΤΑΔ ΑΕ ο κ. Ελισάφ, μιας και το τελευταίο διάστημα η δημοτική αρχή άρχισε να παίρνει αποστάσεις από τη συγκεκριμένη χρήση”.

“Οφείλουμε δε άμεσα, να έχουμε ως Δήμος μια ολοκληρωμένη πρόταση για την αξιοποίηση του ακινήτου” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *