Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Θανάσης Μανταλόβας για την παραχώρηση του κτιρίου του παλαιού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ως ένα ιδιαίτερο θετικό γεγονός για την πόλη μας θεωρεί ο πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Ιωαννιτών Θανάσης Μανταλόβας την παραχώρηση του κτιρίου του παλαιού Πανεπιστημίου στη Δομπόλη, που μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας μιας εμβληματικής παρέμβασης που θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός νέου τοπόσημου στα Γιάννενα:

 
 “Η παραχώρηση στο Δήμο Ιωαννιτών, του κτιρίου του παλαιού Πανεπιστημίου στη Δομπόλη, μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας εμβληματικής παρέμβασης που θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός νέου τοπόσημου στα Γιάννενα και στην αναβάθμιση της ταυτότητας της πόλης μας, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες ενός χώρου που αποτελεί σημαντικό τμήμα της συλλογικής ιστορικής μνήμης αυτής της πόλης.
Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την επιτυχή έκβαση αυτής της σημαντικής υπόθεσης, καθώς αποτελεί, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, ένα ιδιαίτερα θετικό γεγονός.
Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι η παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου αξιοποίησης, αποτέλεσμα ενός συνεκτικού δημόσιου διαλόγου, κυρίως στο πλαίσιο του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και η αποδοτική αναζήτηση ενός χρηματοδοτικού εργαλείου.
Ο δρόμος για την επανάχρηση του κτιρίου στη Δομπόλη, θα είναι μακρύς και δύσκολος. Θα απαιτηθεί μεθοδικότητα, πολλή δουλειά και απαράμιλλη αίσθηση ευθύνης του εγχειρήματος που αναλαμβάνει η Δημοτική Αρχή.”
 
Εδώ να σημειώσουμε ότι ο πρώην Αντιδήμαρχος με άρθρο του στην ηλεκτρονική εφημερίδα της πόλης μας typos-i.gr είχε καταθέσει μια σειρά από προτάσεις για την αξιοποίηση του κτιρίου που είναι συνδεμένο με την ιστορία της πόλης.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *