Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Νίκος Κοτζιάς: Η πολιτική της ΝΔ εχθρός του δημόσιου πανεπιστημίου

Η ΝΔ συνεχίζει να στηρίζει τα ιδιωτικά κέντρα σε βάρος των ελληνικών ΑΕΙ

Η ΝΔ αποφάσισε να δώσει «Voucher βοήθειας» σε επιστήμονες αξίας 600 ευρώ στον καθένα, προκειμένου να κάνουν μαθήματα ειδίκευσης σε ιδιωτικά ΚΕΚ.
Βασικά σε 2-3, που συνδέονται από ότι φαίνεται με συγκεκριμένα στελέχη της. Αυτό το πέτυχε κάνοντας μια προκήρυξη που προέβλεπε χρονικά περιθώρια αίτηση δύο ημερών και με απαιτούμενη πιστοποίηση με την οποία αποκλείστηκαν τα περισσότερα πανεπιστήμια και πολυτεχνεία της χώρας. Κατόπιν οι αρμόδιοι νεοδημοκράτες «ένιψαν τας χείρας τους» υπονοώντας ότι τα ΑΕΙ δεν πρόλαβαν και δεν κάλυπταν τις απαιτήσεις της δική τους «περίεργα στημένης» προκήρυξης.
Και τέσσερα ΑΕΙ που είχαν την «απαιτούμενη πιστοποίηση» δεν πρόλαβαν. Πιθανά έπρεπε να γνωρίζει κανείς από πριν «για να προλάβει».
Δυστυχώς, η αντιπολίτευση, σταθερά ενταγμένη στον οικονομισμό διέκρινε σε αυτές τις αναθέσεις μόνο την υπαρκτή οικονομική αδικία» σε βάρος των επιστημόνων και πιθανά έναν οικονομικό σκάνδαλο υπέρ των ΚΕΚ. Όμως, άλλο είναι το κύριο πρόβλημα.
Το κύριο πρόβλημα είναι ότι με τη μεθόδευση που έκανε η ΝΔ υποβάθμισε τα Πανεπιστήμια και άλλη μια φορά. Στήριξε τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που είναι χαμηλότερης στάθμης από τα ΑΕΙ. Η ουσία είναι μία: ανέθεσε, στη μέγιστη έκταση, σε ιδιωτικά κέντρα να επιμορφώσουν τους απόφοιτους των ΑΕΙ. Δηλαδή, έθεσε τα ιδιωτικά ΚΕΚ πάνω από τα ΑΕΙ.
Τα ΑΕΙ μορφώνουν και οι πτυχιούχοι τους μετά επιμορφώνονται από τα ΚΕΚ. Πρόκειται για την πλήρη ανατροπή του συστήματος εκπαίδευσης και της σειράς της.
Μετά την ισοτιμία που ουσιαστικά απέδωσε η Κα Κεραμέως στα ιδιωτικά Κολέγια μέσω των επαγγελματικών δικαιωμάτων, που ασφαλώς και δεν έχουν το επίπεδο των ΑΕΙ, η ΝΔ έκανε ένα ακόμα βήμα υποτίμησης του ελληνικού πανεπιστήμιου. Την υποτίμηση την συνόδευσε το γεγονός ότι πόροι που τόσο έχουν ανάγκη τα ΑΕΙ πήγαν σε ιδιώτες.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *