Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αντιδημοκρατική πρόκληση

 

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

 Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση (ΕΔΩ) η παράταξη ” Γιάννενα τώρα” ή καλύτερα  ό, τι απέμεινε από αυτή καλεί ούτε λίγο ούτε πολύ τους δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων να αποστατήσουν από τις παρατάξεις τους και να προστεθούν στο σχήμα της υπό τον Ελισάφ δημοτικής μειοψηφίας.

Με το επιχείρημα ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι καταδυναστεύονται από τους επικεφαλής των παρατάξεων και δεν έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν δημιουργικά στη διοίκηση του δήμου και στη διαμόρφωση του …μέλλοντος, οι εγκέφαλοι της πολιτικής ανωμαλίας, λειτουργώντας ως λαγοί αντιδημοκρατικών λύσεων επιδιώκουν τη διάσπαση των παρατάξεων με μεθόδους  1965. 
Είναι φανερό ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο αποστασίας με τον γνωστό αρχιτέκτονα να κρύβεται πίσω από την κατάπτυστη αυτή ανακοίνωση που προσβάλλει και τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και την λαϊκή ετυμηγορία του 2019.
Κανείς από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης δεν πρόβαλε τον εαυτό του ως πολιτική αυθεντία παρά μόνο ο αρχιτέκτονας αυτών των σχεδίων.
Με το δέλεαρ της εξουσίας, αφού τον περυσινό Αύγουστο οδήγησε στην αποστασία δύο δημοτικούς συμβούλους άλλης παράταξης, που, πριν καν ορκιστούν, άλλαξαν παράταξη και προσχώρησαν στο σχήμα του, αναλαμβάνοντας αξιώματα, τώρα επιχειρεί να ολοκληρώσει το σχέδιο αποστασίας.
Η αποκάλυψη στην Γιαννιώτικη κοινωνία αυτών των μεθοδεύσεων πρέπει να είναι η άμεση απάντηση της Αντιπολίτευσης.
Το μέλλον της πόλης δεν μπορεί να κτιστεί πάνω στο ολισθηρό έδαφος των αποστασιών, της συναλλαγής και της καχυποψίας που καλλιεργείται συστηματικά εδώ και εννέα μήνες.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *