Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Την άμεση λειτουργία του πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ


Την πλήρη αδράνεια της Κυβέρνησης για την λειτουργία του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου (Π.Α.ΤΕ.Π.Η.), με έδρα την Άρτα, το οποίο ιδρύθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλουν με ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι
βουλευτές Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ,  ύστερα από πρωτοβουλία της Όλγας Γεροβασίλη, βουλευτού Άρτας και Γραμματέως της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

“Απέναντι στην ακαδημαϊκή αναβάθμιση του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου με τη διοικητική και λειτουργική ένταξή του στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, την ίδρυση Γεωπονικής Σχολής με έδρα την Άρτα αλλά και τη δημιουργία Π.Α.ΤΕ.Π.Η. είχε σταθεί τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα, η Κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει στην ίδια λογική, αφού επιπλέον με απόφαση της Υπουργού Παιδείας καταργήθηκε το Τμήμα Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό της Γεωπονικής Σχολής της Άρτας με την κατάργηση ενός εκ των δύο τμημάτων της”αναφέρουν οι Ηπειρώτες βουλευτές.

 “Επιπλέον, μετά από σχεδόν έναν χρόνο διακυβέρνησης ΝΔ, καμία ενέργεια δεν έχει αναληφθεί για την υλοποίηση του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου, καταρρακώνοντας τη μεταρρυθμιστική πρωτοβουλία και δυναμική που είχε διαμορφωθεί”επισημαίνεται στην Ερώτηση.

Οι Βουλευτές Ηπείρου ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρουν το πάγιο αίτημα για τη λειτουργία του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου, ζητώντας σαφές χρονοδιάγραμμα ενεργειών και δέσμευση πόρων, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα ιστορικό εγχείρημα για τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας με σημαντικά πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική κοινωνία τόσο της Άρτας όσο και της Ηπείρου συνολικά.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *