Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Ελισάφ εισηγείται και ο Θεοδωρικάκος “θεσμοθετεί” την ουσιαστική κατάργηση των δημοτικών συμβουλίων!

Στον ρόλο της ωραίας κοιμωμένης η Αντιπολίτευση

 

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Με την ψήφιση στις 30 Μαΐου του άρθρου 21 με τίτλο «Προγραμματικές συμβάσεις φορέων διοίκησης και εκμετάλλευσης λιμένα»  που δίνει το δικαίωμα  στις οικονομικές επιτροπές των δήμων να συνάπτουν προγραμματικές συμβάσεις, χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, έγινε ένα ακόμη βήμα στην συνταγματική εκτροπή, που συντελείται στον χώρο της αυτοδιοίκησης από την κυβέρνηση, εδώ και εννέα μήνες δια του υπουργού Εσωτερικών Θεοδωρικάκου.
Λέμε για να ακόμη βήμα, γιατί η κυβέρνηση είναι ικανή να θεσμοθετήσει  και την πλήρη κατάργηση της Αντιπολίτευσης στους ΟΤΑ, αφού δεν συναντά καμιά αντίσταση.
Ποτέ στην πολιτική ιστορία της χώρας δεν καταργήθηκε αναδρομικά η λαϊκή ετυμηγορία και αυτό αποσιωπάται από τους πάντες.
Πρόκειται για την πιο εξόφθαλμη παραβίαση του Συντάγματος, που αποδεικνύει ότι στη χώρα αυτή δεν λειτουργεί κράτος δικαίου και πέρα από την παρανομούσα με τρόπο βάρβαρο κυβέρνηση έχουμε και μια κοιμωμένη Αντιπολίτευση που περί άλλων τυρβάζει.
Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι η τελευταία εξέλιξη, που έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από άλλες, αποτελεί φωτογραφική διάταξη που εξυπηρετεί τον δήμαρχο Ιωαννίνων, που αξιοποιώντας τις προσβάσεις του στον κυβερνητικό μηχανισμό απεργάζεται δολίως την εξουδετέρωση της Αντιπολίτευσης.
Μια αντιπολίτευση, που με τις πραξικοπηματικές αυτές ενέργειες ουσιαστικά ακυρώνεται και ο μόνος ρόλος της περιορίζεται στις εορτές και πανηγύρεις και πολύ είναι.
Θα ήταν πιο έντιμο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να μετέρχεται τέτοιων μεθοδεύσεων να προβεί στην κατάργηση των δημοτικών συμβουλίων και την αντικατάστασή τους με άτομα της αρεσκείας της, όπως έγινε επί Χούντας.
Και αποτελεί ειρωνεία της ιστορίας το γεγονός ότι απόγονοι εκείνων που διορίστηκαν επί Χούντας στο δήμο Ιωαννιτών, σήμερα κατέχουν θεσμικές θέσεις στο δημοτικό συμβούλιο, υλοποιώντας το πραξικόπημα Θεοδωρικάκου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *