Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μην καταπίνετε τον Μωυσή αμάσητο

Ο βουλευτής της Νδ στη Φθιώτιδα Χειμάρας πήρε με απευθείας ανάθεση από τη δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στεργίου 10.000 ευρώ για αγορά γραφικής ύλης από το βιβλιοπωλείο του και αυτό το κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης αναδεικνύοντάς το σαν μέγιστο ηθικό ζήτημα και με το δίκιο του.
Στα Γιάννενα, το γεγονός ότι η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής με απευθείας ανάθεση αγόρασε υγειονομικό υλικό από το φαρμακείο του άνδρα της (πατήστε ΕΔΩ ) καθώς και άλλες ανάλογες υποθέσεις της δημαρχιακής Αρχής του Μωυσή Ελισάφ δεν απασχόλησαν κανέναν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ μηδέ της τοπικής βουλευτού εξαιρουμένης, που τηρεί εύσχημο σιωπή, λες και εκλέγεται στον Έβρο και δεν άκουσε τίποτε.
Και ύστερα υπάρχει απορία, γιατί δεν πάει καλά η διεύρυνση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και υπολείπεται στις δημοσκοπήσεις το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *