Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η δικέφαλος εξουσία

Στέφανος Καραμούτσιος

Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο οι γαλάζιοι αυτοδιοικητικοί δώρισαν χθες στο Λίθινο Ιωαννίνων στον υπουργό Θεοδωρικάκο τη γκλίτσα, που επιδεικνύει με υπερηφάνεια  στην φωτογραφία.
Αν θεωρούν εαυτούς κοπάδι προβάτων και τον υπουργό τσοπάνη, έχει καλώς.
Διαφορετικά, αν είχαν στοιχειώδη νοημοσύνη και δημοκρατική ευαισθησία, θα έπρεπε να τον πάρουν με τις γκλίτσες και να πληρώσει τα επίχειρα των θεσμικών τερατουργημάτων με τα οποία προίκισε την Τοπική Αυτοδιοίκηση!
Γιατί τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων Θεοδωρικάκου τα ζει από προχθές ο δήμος Ιωαννιτών με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, αφού είναι ο δήμος με τη δικέφαλη εξουσία.
Απέναντι στο δημοτικό συμβούλιο, που είναι το ανώτατο όργανο του δήμου στέκεται το τερατούργημα του υπουργού, που είναι  ένα όργανο κατώτερο και δοτό και ονομάζεται Οικονομική Επιτροπή, την οποία ο Θεοδωρικάκος την προίκισε με μια νυχτερινή τροπολογία σε ένα νόμο για τα λιμάνια με τέτοιες εξουσίες, ώστε  η ισχύς των αποφάσεών της να  υπερκεράζει ακόμη και τη βούληση του δημοτικού συμβουλίου!
Είναι βέβαιο ότι παγκοσμίως, όπου λειτουργεί κράτος δικαίου δεν έχουμε ανάλογο φαινόμενο θεσμικής εκτροπής. 
Έτσι το ζήτημα του οδοφωτισμού της πόλης, για το οποίο άλλα αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο και άλλα η οικονομική επιτροπή του δήμου και οι αποφάσεις της κατά τα θέσφατα Θεοδωρικάκου υπερισχύουν της βούλησης του δημοτικού συμβουλίου παύει να είναι ένα τεχνοκρατικό ζήτημα και μεταβάλλεται σε μέγα πρόβλημα δημοκρατίας και νομιμότητας.
Απέναντι στην εξουσιαστική γκλίτσα του Θεοδωρικάκου, που κόβει και ράβει νόμους κατά το δοκούν, βρίσκεται  το Σύνταγμα, η Ευρωπαϊκή Σύμβαση και ο Ευρωπαϊκός Χάρτης Τοπικής Αυτονομίας.
Και είναι απαίτηση κάθε δημοκρατικού πολίτη να παρέμβουν τα εντεταλμένα θεσμικά όργανα και να αποκαταστήσουν άμεσα τη δημοκρατική νομιμότητα, στέλνοντας στον κάθε Θεοδωρικάκο το μήνυμα, ότι δεν μπορεί να παίζει χωρίς συνέπειες με τους θεσμούς και  σε δημάρχους σαν τον Ελισάφ, που ευχαριστούν τους Θεοδωρικάκους δημοσίως, γιατί τους έκανε το χατίρι, ότι τέτοιες πρακτικές και νοοτροπίες είναι κατάπτυστες και τους καταγράφουν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας του δήμου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *