Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ευχαριστώ Ηλία! Ευχαριστώ Τάκη μου!

Η ατμόσφαιρα ήταν ωραία στην σημερινή παρουσίαση του προγράμματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που έχει το όνομα “Αντώνης Τρίτσης” στο μαγευτικό Λίθινο.

Όλα βέβαια τα στοιχεία συνηγορούσαν για αυτό το αποτέλεσμα.

Η εκπληκτική φύση με την υποβλητική ανάμνηση του πάλαι ποτέ Θεογέφυρου, ο νέος θεός της Αυτοδιοίκησης, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, οι τοπικοί γαλάζιοι θεοί της Ηπειρωτικής Αυτοδιοίκησης και ο Ηλίας Γιάτσιος σε ρόλο αμφιτρύωνα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία.

Μέσα σε αυτή την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα φυσικό και επόμενο ήταν οι εισηγήσεις και οι ενημερώσεις να περάσουν σε δεύτερο πλάνο και να στραφεί αλλού το ενδιαφέρον.

Μια φωτογραφία με τον Θεοδωρικάκο  και τον Γιάτσιο, πριν και μετά την εκδήλωση ήταν αυτό που κάνει σήμερα κάθε γαλάζιος αυτοδιοικητικός παράγοντας, που σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του γαλάζιου κόμματος, που έγραψε λαμπρές σελίδες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του τόπου μας.

Και ευχαριστίες, πολλές ευχαριστίες προς τον Παναγιώτη και τον Ηλία για τα μεγάλα έργα που πρόκειται να γίνουν στην Ήπειρο.

Και αυτό που βγήκε από τα βάθη της ψυχής του πρώτου Εβραίου δήμαρχου της χώρας ” Σε ευχαριστώ Ηλία, σε ευχαριστώ Τάκη μου!” θα μένει πάντα χαραγμένο στην ψυχή μου…

Λέων Σκυλίτσης, ο γαλάζιος ανταποκριτής του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *