Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ηλίας ο πολιτευόμενος

 

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Βαρυσήμαντη συνέντευξη στον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ και στον δημοσιογράφο Αποστόλη Τζελέτα (πατήστε ΕΔΩ)  παραχώρησε  ο γνωστός πια στην περιοχή μας κ. Ηλίας Γιάτσιος, πρόεδρος του ΕΕΤΑΑ.

Η συνέντευξη προκάλεσε τις  ουρανομήκεις ζητωκραυγές των φίλων του κ. Γιάτσιου στο ΦΒ, όπου αναδημοσίευσε την συνέντευξή του, στην οποία αναπτύσσει το όραμά του για τον τόπο μας, αφού ο συμπαθής Ηλίας έχει ισχυρό φαν κλαμπ, όπως κάθε  πολιτευόμενος, που σέβεται τον εαυτό του.

Τα όσα συμβαίνουν βέβαια γύρω από την κάθοδο του κ. Ηλία Γιάτσου στην περιοχή μας, έχουν πολλά κοινά στοιχεία -τηρουμένων των αναλογιών- με την Ελληνική ταινία “Θανασάκης ο πολιτευόμενος” του Αλέκου Σακελάριου στο μακρινό 1954. 

Μια ταινία που σκιαγραφεί τα πολιτικά ήθη εκείνης της εποχής αλλά και τους χαρακτήρες των ανθρώπων που προσβεβλημένοι από το μικρόβιο της πολιτικής αναλαμβάνουν αυτοβούλως να σώσουν τον τόπο και αποτελεί ένα αριστούργημα του Ελληνικού κινηματογράφου στον χώρο της κοινωνικής σάτιρας ηθών και χαρακτήρων.

Μπορεί να πέρασαν 66 χρόνια από την πρώτη προβολή της ταινίας αλλά αυτή είναι πάντα επίκαιρη, αφού πολύ λίγα άλλαξαν στην Ελληνική κοινωνία στον τομέα των πολιτικών ηθών και των μεθόδων που μετέρχονται οι καθ’ επάγγελμα πολιτευτές, προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους οπαδούς τους. 

Η μόνη διαφορά είναι ότι τότε δεν υπήρχαν μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να έχει ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος μεγαλύτερη γκάμα κινήσεων προς εντυπωσιασμό των ιθαγενών!

Γιατί είναι βέβαιο, ότι ο αξέχαστος Σακελάριος, αν υπήρχαν τότε αυτές οι δυνατότητες, θα έβαζε τον Ντίνο Ηλιόπουλο, που το χαμόγελό του θυμίζει το κουτοπόνηρο χαμόγελο του δικού μας Θανασάκη, (βλέπε και φωτογραφία) πάνω σε διαστημόπλοιο να κατακτά το διάστημα, ενώ ο Ηλίας ο πολιτευόμενος απλά περιορίστηκε να σκηνοθετήσει τον εαυτό του να υποδέχεται τον πρωθυπουργό…  

Αναμένοντας να ανεβεί η συνέντευξη του Ηλία του πολιτευόμενου στην προσωπική σελίδα του δημάρχου, αναρωτιόμαστε, αν θα βρεθεί ποτέ κάποιος δημοσιογράφος των Ιωαννίνων να ρωτήσει τον ευπατρίδη Ηλία για την φωτογραφία αυτή, για να δούμε και τι εξηγήσεις θα δώσει.

Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα, παίρνοντας συνέντευξη ένας δημοσιογράφος από τον αντίστοιχο Ηλία, το πρώτο που θα ρωτούσε είναι, αν η φωτογραφία αυτή είναι αληθινή και ύστερα θα πήγαινε σε άλλες ερωτήσεις.

Και όσοι δημοσιογράφοι δεν καταλαβαίνουν γιατί θα πρέπει να κάνουν αυτό, προτιμότερο είναι να αλλάξουν επάγγελμα!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *