Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το σκάνδαλο με τον παίκτη του Big brother: Φταίει ο ΣΚΑΙ , η παραγωγή του ριάλιτι ή και ΕΜΕΙΣ;

 



 Σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης*

 
H δήλωση περί βιασμού γυναικών από παίκτη του big brother, προφανώς και είναι κατάπτυστη και χρειάζεται άμεση επέμβαση ΕΣΡ και εισαγγελέα, για να διερευνηθεί τυχόν συμμετοχή του συγκεκριμένου παίκτη σε βιασμούς γυναικών ή και σε άλλες ενδεχομένως παραβατικές πράξεις.
Αυτή είναι η μια πλευρά και η σημαντικότερη για το σκάνδαλο, που από χθες απασχολεί την Ελληνική κοινωνία και κάθε λογικός άνθρωπος την συγκεκριμένη δήλωση θα πρέπει να την καταδικάσει.
Από την άλλη όμως το big brother είναι δυστυχώς ένα τηλεοπτικό προϊόν, το οποίο οι διαφημιστικές εταιρίες τοποθετούν στους πελάτες τους.

Τα τοποθετούν στον ΣΚΑΙ, προφανώς. Στην συμφωνία όμως πριν την τοποθέτηση, αυτό που πωλούν οι διαφημιστικές εταιρίες και τα media shop τους δεν είναι το παιχνίδι αλλά τον τηλεθεατή, δηλαδή, ΕΜΑΣ.
Έτσι γίνεται παγκόσμια το παιχνίδι της διαφημιστικής αγοράς. Αν, λοιπόν, στην όποια παρουσίαση από εταιρία παραγωγής τηλεοπτικού προϊόντος της δεν υπήρχε διασφαλισμένο κοινό, δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να προχωρήσει η παραγωγή του. Καμία εταιρία δεν επιθυμεί να τοποθετεί προϊόντα σε εκπομπές, που δεν υπάρχει τηλεοπτικό κοινό, διότι αυτό το κοινό είναι ταυτόχρονα και αγοραστικό.
Συμπερασματικά λοιπόν, αν οι Έλληνες τηλεθεατές δεν επέλεγαν το big brother αλλά την ίδια ώρα ένα άλλο προϊόν (πάντα, πριν το όποιο παιχνίδι, γίνεται έρευνα αγοράς-κοινού), ας πούμε μια ψυχαγωγική-εκπαιδευτική εκπομπή γνώσεων, τότε οι διαφημιστικές εταιρίες θα επέλεγαν με βάση το target group, που θα ήθελαν να απευθυνθούν για το προϊόν τους και έτσι θα υπήρχε την ίδια ώρα ένα μοναδικό και σημαντικό 2ώρο τηλεοπτικό πρόγραμμα και όχι ένα άθλιο σκουπίδι, όπως το big brother.
Άρα την ευθύνη δημιουργίας και προβολής του συγκεκριμένου σκουπιδιού την έχουμε, όπως αντιλαμβάνεστε, και εμείς και μάλιστα παίζουμε ίσως το σημαντικότερο ρόλο για να υπάρχει αυτό καθώς και πληθώρα άλλων σκουπιδιών στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Δεν ευθύνονται, λοιπόν, πάντα οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εταιρίες.
Αν σκεφτούμε λίγο σοβαρά, θα δούμε πως σε πολλά πράγματα ευθυνόμαστε και εμείς, όσο δε για τα ανήλικα παιδιά που ενδεχομένως  παρακολουθούν τηλεοπτικά σκουπίδια σε εμάς πέφτουν οι ευθύνες, αφού είναι στη δικιά μας αρμοδιότητα να ελέγχουμε, το τι θα παρακολουθούν στην τηλεόραση.

Υ.Γ :To συγκεκριμένο big brother δεν το έχω παρακολουθήσει ούτε ένα λεπτό! Η άποψη που διατυπώνω προέρχεται από όσα έχω διαβάσει στο fb από φίλους ,το παλαιότερο, αρχές του 2000, το είχα παρακολουθήσει αρκετές φορές 
και λόγω ηλικίας…

* Ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης είναι σύμβουλος επικοινωνίας και μάρκετινγκ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *