Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο λόγος που ο Αλέκος Καχριμάνης δεν χρηματοδοτεί απευθείας τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Ηπείρου


Μεγάλα είναι τα ερωτηματικά σχετικά με την στάση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέκου Καχριμάνη στο ζήτημα της απευθείας χρηματοδότησης των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, που πλήττονται από την επιδημία του covid 19 και βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση, αφού οι τράπεζες δεν τις χρηματοδοτούν.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου αντίθετα με όσα έκανε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την οποία ακολουθεί κατά πόδας η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στην εφαρμογή προγραμμάτων  ενίσχυσης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων  με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης, αρνείται πεισματικά να ακολουθήσει αυτή τη λύση και επιμένει ότι τις ευθύνες πρέπει να τις αναλάβει το κεντρικό κράτος, στο οποίο πετάει το μπαλάκι και συγκεκριμένα στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Μάλιστα δεν διστάζει να ασκήσει κριτική στους περιφερειάρχες εκείνους που ακολουθούν αυτή την τακτική με το επιχείρημα ότι εάν μπουν οι Περιφέρειες σε μια τέτοια διαδικασία, θα δημιουργηθούν προσωπικές τριβές ανάμεσα στους περιφερειάρχες και για να μην μείνουν περιφέρειες στη γωνία, πρέπει το ταμείο να γίνει κεντρικά από το υπουργείο, γιατί διαφορετικά θα επικρατήσουν πρακτικές του “δώσε και μένα μπάρμπα”  και αυτό θα είναι απαράδεκτο.

Πέρα από το πόσο είναι βάσιμες αυτές οι απόψεις του κ. Καχριμάνη, ο οποίος διαθέτει συσσωρευμένη διοικητική εμπειρία, παρατηρητές που κινούνται στην οδό Γ. Μελανίδη σχολιάζοντας τη στάση αυτή του κ. Καχριμάνη αναφέρουν δηκτικά ότι αυτή δεν εξικνείται από ιδεολογικά κίνητρα ή από διαφορετική τακτική αλλά ότι τα κίνητρα είναι πολύ πιο ανθρώπινα.

Και εξηγούν σε όσους δεν καταλαβαίνουν ότι ο Αλέκος αρνείται σθεναρά να ακολουθήσει το δρόμο των περιφερειαρχών Τζιτζικώστα και Φαρμάκη, γιατί αυτό που κάνουν αυτοί, το πρότεινε ο Σπύρος Ριζόπουλος, για τον οποίο ο κ. Καχριμάνης στάζει κυριολεκτικά κάθε στιγμή…φαρμάκι!

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

1 Σχόλιο

  1. ΝεφΈλη says:

    μα αυτό
    το απαγορεύει δια ροπάλου
    η μαμά Ευρώπη τους
    γιατί θολώνετε τα νερά …..ομολογήστε ! ! ! !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *