Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κ. Μπάρκας: Να αναλάβει τις ευθύνες της η κυβέρνηση για τα κλειστά σχολεία στο Καναλάκι Πρέβεζας

Στα κλειστά σχολεία του Καναλακίου βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Μπάρκας.

 
Ο βουλευτής σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι “από τον περασμένο Μάρτιο που σημειώθηκε ο σεισμός και μόλις στα μέσα Σεπτεμβρίου τα αρμόδια όργανα διαπίστωσαν την ανάγκη επιπλέον επισκευών”.

“Άλλωστε, η αδιαφορία της κυβέρνησης αποδεικνύεται και από τη μη απάντηση της Υπουργού Παιδείας σε σχετική Ερώτηση μου, που κατατέθηκε στη Βουλή στις αρχές Αυγούστου, με θέμα την πορεία εκτέλεσης των εργασιών στα σχολικά κτήρια του Καναλακίου, όπου ήδη παρουσιάζονταν καθυστερήσεις και διατυπώνονταν η αγωνία ότι δεν θα είναι έτοιμα στην έναρξη του νέου σχολικού έτους” αναφέρει ο κ. Μπάρκας, που επισημαίνει ότι με το σημερινή κατάσταση “ανατρέπονται οικογενειακοί προγραμματισμοί, καθώς τα σχολεία αναγκαστικά λειτουργούν με βάρδιες και μαθητές από διπλανά δυσπρόσιτα χωριά αναγκάζονται να μετακινούνται με ιδιωτικά αυτοκίνητα βραδινές ώρες”. 

Καταλήγοντας ο κ.Μπάρκας ζητά από την κυβέρνηση να αφήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και  να αναλάβει τις ευθύνες της.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *