Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΟΜ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ : Αντί για χειροκρότημα έχουμε γκλοπ!

 


“Η κυβέρνηση της ΝΔ και το περίφημο επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, αντί να δημιουργήσει ένα δίκτυ προστασίας στην κοινωνία καταστρέφει και απαξιώνει συνεχώς το κοινωνικό κράτος, διευρύνει τις ανισότητες και αναβιώνει συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα. Ακολουθώντας τις συνταγές του ΔΝΤ στα εργασιακά και στην οικονομία επιταχύνει και βαθαίνει την κοινωνική και οικονομική κρίση, με μόνο μέλημα την ικανοποίηση των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων ευνοώντας την ασυδοσία της αγοράς και περνά ανοιχτά σε κατασταλτικές πρακτικές, αφού αντί για χειροκρότημα έχουμε γκλοπ” αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΟΜ Νοσοκομείων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ν. Ιωαννίνων.

” Η χωρίς πρόγραμμα διαχείριση της τουριστικής περιόδου, η οικτρή κατάσταση στα μέσα ΜΜΜ και το άνοιγμα των σχολείων με μάσκες γίγαντες και με συνθήκες κανονικότητας, σε συνδυασμό με την ανύπαρκτη ενίσχυση του ΕΣΥ (5 χιλ λιγότερο μόνιμο προσωπικό από το 2019) σε προσωπικό, εξοπλισμό και κρεβάτια ΜΕΘ έχουν οδηγήσει το σύστημα στα όρια του” επισημαίνει η ανακοίνωση, που συνεχίζοντας αναφέρει ότι “οι διοικήσεις των νοσοκομείων δυστυχώς στέκουν ανήμπορες να επεξεργαστούν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης με αποτέλεσμα την κατάρρευση των πρωτοκόλλων στην καθημερινή διαχείριση των περιστατικών όπως συμβαίνει δυστυχώς στα Νοσοκομεία της πόλης μας τις τελευταίες ημέρες. Η διέξοδος σε αυτή την κατάσταση δεν είναι ούτε οι αυταρχισμοί και οι ΕΔΕ, ούτε το κλίμα τρομοκράτησης και «διαχείρισης» από τα γνωστά κανάλια της πελατειακής λογικής, ούτε το κλείσιμο του ματιού στα δικά τους παιδιά.”

“Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ με υπεύθυνο και σαφή τρόπο έχει επισημάνει τις παλινωδίες και τα συνεχή «σφάλματα» στην διαχείριση της πανδημίας. Επειδή βρισκόμαστε λίγο πριν χαθεί ο έλεγχος της πανδημίας και χωρίς να επενδύουμε στα καταστροφικά σενάρια έχουμε προτείνει ένα επείγον σχέδιο ανάσχεσης της πανδημίας, με έμφαση την δημόσια υγεία και την στήριξη του κοινωνικού κράτους.
Τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται περιφερειακή εποπτεία, διαφάνεια και παρακολούθηση της επιδημίας με αυστηρά πρωτόκολλα και επαρκή ενημέρωση των πολιτών και όχι διώξεις, αποκλεισμούς, αυταρχισμό και πειραματισμούς. Οι διοικήσεις των νοσοκομείων θα πρέπει να σταθούν στο ύψος τους” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *