Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έρχεται “λυπητερή” για όσους διόρθωσαν τα τετραγωνικά των ακινήτων τους ή νομιμοποίησαν χώρους

 

Αναδρομικό ΕΝΦΙΑ θα καταβάλουν οι ιδιοκτήτες που διόρθωσαν τα τετραγωνικά των ακινήτων τους ή νομιμοποίησαν χώρους. 

 

Η ώρα των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 έρχεται και όσοι ιδιοκτήτες διόρθωσαν τα τετραγωνικά των ακινήτων τους στους Δήμους ή τακτοποίησαν ημιυπαίθριους και αυθαίρετους χώρους, θα κληθούν να πληρώσουν αναδρομικό ΕΝΦΙΑ έως και 5 ετών.

Όσοι, λοιπόν, νομιμοποίησαν ημιυπαίθριους χώρους και αυθαίρετες επιφάνειες θα πρέπει να ενημερώσουν και την εφορία για τις αλλαγές. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για διορθώσεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα, θα είναι σύντομα διαθέσιμη, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να διορθώσουν τα στοιχεία των ακινήτων που είχαν στην κατοχή τους την 1η Ιανουαρίου του 2020.

Έπειτα από την ηλεκτρονική υποβολή διορθωτικής δήλωσης για ένα ή περισσότερα έτη, θα εκδοθεί νέο εκκαθαριστικό για τον ΕΝΦΙΑ, που υπολογίζεται αναδρομικά έως και για πέντε χρόνια πίσω. Εάν π.χ. δηλωθούν τετραγωνικά ημιυπαίθριου χώρου που τακτοποιήθηκε το 2011, αναζητείται αναδρομικός ΕΝΦΙΑ για την περίοδο από το 2015 κι έπειτα.

Σημειώνεται πως η αναδρομικότητα υπολογίζεται για τα χρόνια που ο ΕΝΦΙΑ υπολογιζόταν σε λιγότερα τετραγωνικά. Εάν, δηλαδή, το ακίνητο βρίσκεται στην κατοχή του νυν ιδιοκτήτη από το 2018, θα καταβάλει αναδρομικό ΕΝΦΙΑ για τα επιπλέον τετραγωνικά επί τρία χρόνια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», ο ΕΝΦΙΑ θα υπολογιστεί αυξημένος, τόσο για φέτος όσο και για όσα έτη στο παρελθόν το εμβαδόν των ακινήτων ήταν μικρότερο εκείνου που δηλώθηκε στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *