Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Λύκος στο μαντρί!

 

Από την πρόσφατη επίσκεψη Ριζόπουλου στο Μέτσοβο


Ιστορίες …πολιτικής κτηνοτροφίας

Το επεισόδιο Καχριμάνη- Χαρδαλιά, που περιγράφεται στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, όπου ο Περιφερειάρχης Ηπείρου δήλωσε ορθά κοφτά στον Χαρδαλιά, να μην επεμβαίνει στο μαντρί του αλλά και η πρόσφατη επίσκεψη Ριζόπουλου στο Μέτσοβο με πήγαν πολλά χρόνια πίσω…

Ήταν Οκτώβρης του 74 και στην προεκλογική περίοδο (οι εκλογές έγιναν στις 17 Νοέμβρη) κλιμάκιο του νεοσυσταθέντος ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Κάρολο Παπούλια, επισκέπτεται το Μέτσοβο για να μιλήσει στους συμπαθείς βλάχους.

Νεαροί, όσοι αποτελούσαν το κλιμάκιο, δεν είχαν όμως υπολογίσει σωστά, γιατί όταν έφτασαν στο Κεντρική Πλατεία του Μετσόβου και επιχείρησαν να στήσουν την προεκλογική εκδήλωση αντιμετώπισαν έναν πρωτόγνωρο θέαμα.

Οι ντυμένοι με τις τοπικές στολές βλάχοι, κρατώντας τις γκλίτσες τους και κτυπώντας με αυτές το πλακόστρωτο, έστελναν με τους πρωτότυπους θορύβους τους το μήνυμα ότι οι θρασείς επισκέπτες ήταν ανεπιθύμητοι στο “μαντρί”του τσέλιγκα της Ηπείρου, Ευάγγελου Αβέρωφ, του πάλαι ποτέ Λάι Βαγγιέλ’.

Η εκδήλωση έγινε κακήν κακώς, τα μάτια των βλάχων άστραφταν από θυμό, οι γκλίτσες δεν είχαν σταματημό και αυτό ήταν ένα επεισόδιο της λευκής τρομοκρατίας που υπήρχε στην Ήπειρο στις πρώτες μετά τη Χούντα εκλογές.

Για την Ιστορία ο Κάρολος Παπούλιας τελικά έγινε αποδεκτός στο Μέτσοβο, μάλιστα για πολλά χρόνια κάθε Μεγάλη Πέμπτη παρακολουθούσε τα δώδεκα ευαγγέλια στην Εκκλησία της Κεντρικής Πλατείας και πολλοί εκ των Αβερωφικών του Μετσόβου, γνώρισαν τη θαλπωρή στο δικό του ” μαντρί”, μιας και πολύ πριν πεθάνει ο Αβέρωφ, οι σχέσεις των δύο αντρών είχαν γίνει φιλικές…

Λέτε την ίδια εξέλιξη να έχουν και οι σχέσεις του Αλέκου Καχριμάνη με τον Σπύρο Ριζόπουλο, που έχει το θράσος να αμφισβητεί τον Μετσοβίτη τσοπάνη;

Καθόλου απίθανο, γιατί τα σκυλιά που φυλάνε τα μαντριά, αν τα ταίσεις και τους φερθείς φιλικά, σε αποδέχονται με χαρά…

Ο Φιλίστωρ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *