Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“Εσείς στο μαντρί σας και εγώ στο δικό μου”

 

Ενδιαφέροντα και χαρακτηριστικά της νοοτροπίας της τοπικής πολιτικής ηγεσίας είναι, όσα γράφουν στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, ο Άρης Ραβανός και ο Δημήτρης Χονδρος, για το παρασκήνιο του τοπικού λοκντάουν στα Γιάννενα και τα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ Καχριμάνη- Χαρδαλιά κατά την επίσκεψη του δεύτερου στα Γιάννενα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ο Νίκος Χαρδαλιάς, όταν έγινε η σύσκεψη στην Περιφέρεια και ενώ η κατάσταση στα Γιάννενα ήταν εκρηκτική από τα πολλά κρούσματα, συνάντησε «τείχος», κυρίως από τον περιφερειάρχη Ηπείρου που ήταν αρνητικός στην επιβολή ενός τοπικού lockdown. Λέγεται ότι στη σύσκεψη με τον κ. Χαρδαλιά ειπώθηκε η φράση «εσείς στο μαντρί σας και εγώ στο δικό μου», με την οποία ο Αλέξανδρος Καχριμάνης ήθελε να δηλώσει – όπως λέγεται – ότι στην Περιφέρεια αυτός έχει τον έλεγχο. 

Τελικά το lockdown επεβλήθη στις 29 Οκτωβρίου και αφού το πενθήμερο στην Ηπειρο και ειδικά στα ορεινά των Ιωαννίνων καταγράφηκε ιδιαίτερα αυξημένη επισκεψιμότητα. Οι εκδρομείς ήταν κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα και ειδικά τη Θεσσαλονίκη. Η πληρότητα στα καταλύματα ξεπερνούσε το 85%, αν και ο κ. Καχριμάνης τόνιζε ότι αυτό δεν ίσχυε και η απόφαση για την επιβολή ή όχι πρόσθετων μέτρων ή ακόμη και lockdown δεν είναι πολιτική, αλλά καθαρά επιστημονική και λαμβάνεται βάσει των εισηγήσεων των λοιμωξιολόγων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *