Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Παύλο θεέ, πάρε την ΠΑΕ!…

Στο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο του Κυπέλλου Κυπελλούχων με την Μπάγερ Λεβερκούζεν (20/10/1993)ακούστηκε για πρώτη φορά το σύνθημα «Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ!». Ο Παναθηναϊκός τότε συνετρίβη με 4-1 στο ΟΑΚΑ κι οι οπαδοί του έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, αφού δεν άντεχαν να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να παραπαίει. Προφανώς αναφερόταν στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος συνδύασε αργότερα το όνομα του με τεράστιες επιτυχίες στον χώρο του μπάσκετ.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας που ήταν τότε 19αρης και διαπρεπής βάζελος, καθόλου δεν αποκλείεται να το είχε φωνάξει κι αυτός …

Αύριο, ο μικρός Αλέξης συμπληρώνει πια τα πενήντα (28-7-1974)! Χρόνια πολλά Πρόεδρε και να τα κατοστήσεις! Ο άλλος διαπρεπής βάζελος, ο Κασσελάκης ήταν τότε μόλις 5 ετών κι ευλόγως δεν θυμάται την τεσσάρα της Λεβερκούζεν. Γι αυτό έκανε την αποκοτιά, που ποτέ του δεν θα έκανε ο Τσίπρας κι ας του καταλογίζουν διάφορα.

Περισσότερο από τριάντα χρόνια μετά, το κλασικό σύνθημα δονεί αυτή την φορά τους χώρους της πολιτικής. Δεν νομίζω να το φωνάζουνε τίποτε πασόκοι για τον κ Παύλο Γερουλάνο, γιατί οι φωτιές ανάψανε κι οι φωνούλες ακούγονται πέριξ της πλατείας Κουμουνδούρου. Περί ποίας ΠΑΕ όμως ομιλούν οι σημερινοί κορυβαντιώντες; Και περί ποίου Παύλου να πρόκειται,άραγε, αυτή την φορά;

Μήπως να ρωτούσαμε τον κ. Νίκο Παπά, τον υψηλό, που ως τέως καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟ θα γνωρίζει; «Γιατί ρωτάτε να σας πω, αφού σας είναι πια γνωστό;», θα μας απαντούσε με το βαρύ ύφος του.

Μήπως, αντιθέτως, θα πρέπει να ρωτήσουμε τους 87 ξενερουά που απαιτούν την ολοκλήρωση της αποπομπής Πολάκη; Για να είναι εκεί μαζεμένοι τόσοι αποτυχημένοι, η γνώμη τους θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπ’ όψη. Σίγουρα θα βρίσκονται με την λάθος πλευρά της ιστορίας.

«Όταν συμβεί στα πέριξ φωτιές να καίνε, κάνουν οι μάγκες τουμπεκί … » θα τους συμβούλευε το παλιό ρεμπέτικο. Ο Τσιτσάνης ομιλεί βέβαια για το Φάληρο που γύρω-γύρω διέθετε ακόμη σπήλαια, όπου λημεριάζανε πράγματι μάγκες χασισοπότες και εκείνο το τουμπεκί δεν έχει την σημερινή μεταφορική έννοια, του «καλύτερα κάνε τον Κινέζο!»

Ωστόσο  επειδή το χωρίον είναι μικρόν και οι πουτάνες του παλαιές, ποτέ δεν είδαμε κανένα κείμενο των 87 κεφαλοκυνηγών. Ούτε είδαμε καμία εξουδιοδότηση, ότι τάχα οι 87 κύριοι και κυρίες από τούδε θα εκφράζονται από τον κ Τάδε ή την κ Δείνα. Κι επειδή προσωπικώς γνωρίζω ήδη πέντε εξ αυτών, οι οποίοι διατείνονται ότι ουδέποτε ρωτήθηκαν κι αντιθέτως μάλιστα διαβεβαιώνουν ότι τρέφουν φιλικά αισθήματα για τον απόβλητο, υποπτεύομαι ότι οι 87 είναι μια μούφα και μισή.

Είναι απορίας άξιο,που τόσα αριστερά sites όλα το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ και το Iefimerida αντιγράφουν; Ένα τηλεφωνικό ρεπορτάζ με 87 αποδέκτες ολοκληρώνεται από 1-2 συντάκτες εντός λίγων ωρών, οπότε θα είχαν δικό τους το δημοσιογραφικό λαβράκι, ότι άνθραξ  ο θησαυρός.

Συγγνώμη για την υπόδειξη αλλά σαν να μου φάνηκε ότι υιοθετήσαμε πλέον τα ήθη του αντιπάλου…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *