Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Καχυποψίες στο δρόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στέφανος Καραμούτσιος*

Τώρα που ξεκαθάρισε το πολιτικό τοπίο στα Γιάννενα και την Ήπειρο με την ανακοίνωση των συνδυασμών, παρατηρούμε ότι υπάρχουν επικεφαλής παρατάξεων στις αυτοδιοικητικές εκλογές που δεν είναι ούτε επιτυχημένοι επιχειρηματίες, πόσο μάλλον …εφοπλιστές αλλά μισθοσυντήρητοι δημόσιοι υπάλληλοι.
Αυτό σε πρώτη ανάγνωση είναι θετικό, γιατί η πολιτική δεν μπορεί να είναι μια υπόθεση μόνο των οικονομικά εύρωστων. Στις πονηρές ημέρες όμως που ζούμε, αυτό έχει και τη σκοτεινή του πλευρά.
Με δεδομένο ότι τα κόμματά τους δεν δίνουν δεκάρα, φυσικό και επόμενο είναι να προκαλούνται εύλογα ερωτηματικά για το πώς οι μισθοσυντήρητοι αυτοί αυτοδιοικητικοί θα τα καταφέρουν, αφού όλοι γνωρίζουν ότι απαιτείται ζεστό χρήμα για να διεξαχθεί μια σύγχρονη προεκλογική εκστρατεία.

Προσωπικά με οικογενειακό εισόδημα το μήνα κοντά στα 2000 ευρώ δεν διατίθεμαι να τυπώσω ούτε μερικές εκατοντάδες κάρτες για την προσωπική μου προβολή, γιατί αυτό υπερβαίνει τις οικονομικές μου δυνατότητες.
Για την ιστορία δε θυμάμαι, ότι στην δεκαετία του 90 κορυφαίος πολιτικός ζήτησε μπροστά μου από συνεργάτη του να δοθούν 6.000.000. δραχμές για την οικονομική στήριξη στα Γιάννενα κόμματος, που είχε προκύψει από τη διάσπαση της ΝΔ και που η επιτυχία του στις εκλογές συνέφερε το κόμμα του.
Υπάρχουν μάλιστα πολλοί στον τόπο μας, που βάσιμα υποπτεύονται ότι ανάλογες καταστάσεις ευδοκιμούν και σήμερα με άλλους πρωταγωνιστές.
Η πολιτική είναι ένα παιχνίδι με πολύ σκοτεινές πλευρές και τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται κυρίως, όταν έχουν δημιουργηθεί μακρόχρονα καθεστώτα που μετέρχονται κάθε μέσου, προκειμένου να διατηρηθούν στην εξουσία για να καρπώνονται τα οφέλη της.

Σαν το καθεστώς του  ισόβιου περιφερειάρχη της Ηπείρου στο οποίο τα σκοτεινά παιχνίδια του παρασκηνίου, οι αθέμιτες συνομολογήσεις και οι υπόγειες διασυνδέσεις είναι ο κανόνας.

* Ο Στέφανος Καραμούτσιος είναι υποψήφιος με τους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ στην εκλογική περιφέρεια Ιωαννίνων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *