Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων για την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου 1974

Με την συμπλήρωση 49 χρόνων από την 3η Σεπτεμβρίου 1974, το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“49 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου με την  ιδρυτική ανακοίνωση  δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική παράταξη που  άλλαξε το πολιτικό τοπίο της Ελλάδας, προωθώντας αξίες όπως η κοινωνική δικαιοσύνη και η  δημοκρατία καθώς και τις μεγάλες  κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές που επηρέασαν την κοινωνία μας.

49 Χρόνια και αποτελεί κοινή παραδοχή ότι αυτή καθ’ αυτή η ιδρυτική πράξη γέννησης του ΠΑΣΟΚ συνιστά τομή στη νεότερη πολιτική ιστορία.

Είναι μια ευκαιρία με σεβασμό να ανατρέξουμε στο παρελθόν, αλλά και να εξετάσουμε προς τα εμπρός με αισιοδοξία και δράση για το μέλλον.

Η πολιτική είναι μια συνεχής πορεία και ευκαιρία για βελτίωση. Καθώς γιορτάζουμε αυτή την επέτειο, δεσμευόμαστε  να συνεργαστούμε για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων.

Όλοι εμείς στο ΠΑΣΟΚ,  δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό των πολιτών και μαζί με την κοινωνία να συνδιαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας προχωρήσουμε με τις αρχές και τις αξίες της 3ης Σεπτέμβρη  προς ένα καλύτερο αύριο, ακολουθώντας το πνεύμα της αλληλεγγύης και της συνεργασίας που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ.

Θα είμαστε πάντα εδώ για να δουλέψουμε για εσάς και με εσάς, προσπαθώντας να κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη για όλους τους πολίτες.”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *