Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Δολιοφθορά στον αγώνα για ΑΛΛΑΓΗ στην Ήπειρο

 

Στέφανος Καραμούτσιος

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις από τη δημοσίευση του χθεσινού μας άρθρου με τίτλο “ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαξοκωλιές με τον Αλέκο” με αφορμή την απόφαση των δύο κομμάτων της Αντιπολίτευσης για αυτόνομη κάθοδο στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

Μια κάθοδος, που δεδομένων των ασφυκτικών χρονικών ορίων και της εποχής (δεν απομένουν ούτε 45 μέρες για την κατάθεση ψηφοδελτίων, πόσο μάλλον για τη διαμόρφωση σοβαρών προγραμμάτων) γίνεται στην καλύτερη περίπτωση για την τιμή των όπλων και αντικειμενικά λειτουργεί υπέρ του κ. Καχριμάνη.

Μια κάθοδος που αγνοεί τους διαμορφωμένους συσχετισμούς στην  Περιφέρεια Ηπείρου και τη δυναμική που έχουν  αναπτύξει οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ του Σπύρου Ριζόπουλου, που για 4 χρόνια άσκησαν και ασκούν ουσιαστική αντιπολίτευση, προτείνοντας εναλλακτικές λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, χωρίς να υποτιμούμε σε καμιά περίπτωση την “Λαϊκή Συσπείρωση”, που έκανε και αυτή με συνέπεια τον δικό της αγώνα απέναντι στο καθεστώς Καχριμάνη.

Με αυτά τα δεδομένα δεν χρειάζεται κάποιος πολύ φαιά ουσία, για να αντιληφθεί, ότι οι τελευταίες εξελίξεις δεν έχουν στόχο τον Περιφερειάρχη αλλά τον κ. Ριζόπουλο, που είναι ο μόνος που απειλεί με πολλές πιθανότητες τον κ. Καχριμάνη και αποτελούν δολιοφθορά στον αγώνα για ΑΛΛΑΓΗ στην Ήπειρο

Διαγράφοντας την τετραετία που πέρασε ο Σπύρος Ριζόπουλος μια ανεξάρτητη πορεία, χωρίς να δώσει γη και ύδωρ σε κατεστημένες δυνάμεις που δρουν στο εσωτερικό των κομμάτων της αντιπολίτευσης και έχουν ονοματεπώνυμο και οι οποίες θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο στις πολιτικές εξελίξεις, προκάλεσε την  αντίδραση των παραγόντων αυτών.

Είναι. λοιπόν, φανερό, ότι αυτοί που στο παρασκήνιο έδρασαν την ύστατη ώρα, για να παρθούν αυτές οι αποφάσεις, προτιμούν τη διαιώνιση του καθεστώτος Καχριμάνη, στο οποίο έχουν προσωπικές προσβάσεις και εξυπηρετήσεις, παρά την ΑΛΛΑΓΗ στην περιφέρεια Ηπείρου.

Μια ΑΛΛΑΓΗ, που μετά από 21 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του κ. Καχριμάνη στο θώκο της εξουσίας είτε ως Νομάρχη είτε ως Περιφερειάρχη, θα απελευθερώσει νέες και υγιείς δυνάμεις σε  όλο το πολιτικό φάσμα, που ασφυκτιούν κάτω από το  προσωποπαγές καθεστώς του.

Γιατί σκάνδαλο δεν αποτελούν μόνο οι αμφιλεγόμενες αποφάσεις του Περιφερειάρχη, που προκάλεσαν και την πειθαρχική του δίωξη αλλά και η άλωση της Περιφέρειας μέσω της ανάπτυξης ενός πρωτοφανούς πελατειακού συστήματος, που οδήγησε στον πολιτικό εξανδραποδισμό των Ηπειρωτών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *