Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Δήμος Ιωαννιτών: Το μετέωρο βήμα του “Δημάρχου” Μήτσιου

Η κάλπη της εκλογής του “Δημάρχου” Μήτσιου

Συνεχίζεται η θεσμική περιπέτεια την οποία βιώνει ο Δήμος Ιωαννιτών μετά τον θάνατο του Μωυσή Ελισάφ.

Βέβαια και η θητεία του εκλιπόντος ήταν μία διαρκής θεσμική εκτροπή, αφού στο διάστημά της είχε καταργηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος διοικούνταν μέσω ενός κατώτερου και διορισμένου οργάνου, όπως είναι η Οικονομική Επιτροπή.

Όμως ο εκλιπών είχε την συναίνεση του 50,33 % του εκλογικού σώματος, το οποίο τον ψήφισε στο 2ο γύρο των εκλογών και ήταν ένας λαοπρόβλητος Δήμαρχος.

Σε αντίθεση με τον “Δήμαρχο”, Μήτσιο, ο οποίος εκλέχτηκε από 8 (σε σύνολο 45) δημοτικούς συμβούλους και με καταστρατήγηση του νόμου, που προβλέπει ότι η εκλογή του έπρεπε να γίνει από τους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων που συνέπραξαν το 2019.

Στο ρόλο του Πόντιου Πιλάτου ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου- Δ. Μακεδονίας κ. Λιάπης (εξάδελφος του πρώην υπουργού) ο οποίος παρέπεμψε το ζήτημα του “νόμιμου” της διαδικασίας στο Νομικό Συμβούλιο του κράτους, αν και πριν ένα χρόνο το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών είχε ξεκάθαρα αποφανθεί σε σχετικό ερώτημα, που αφορούσε ίδια περίπτωση.

Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Παπαγεωργίου που απολαμβάνει το μετέωρο βήμα  προς την γελοιοποίησή του, που θα έχει όμως δραματικές συνέπειες για ένα ιστορικό και μεγάλο Δήμο, όπως είναι ο Δήμος Ιωαννιτών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *