Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γνώμη

Μονόδρομος η επιλογή Ριζόπουλου

 

Στέφανος Καραμούτσιος

Βρισκόμαστε σχεδόν 9 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του επόμενου έτους και όσα συμβαίνουν στην Περιφέρεια Ηπείρου προβληματίζουν κάθε Ηπειρώτη, που αγαπά τον τόπο του.

Η πολυετής διοίκηση Καχριμάνη έχει δημιουργήσει πολλά αδιέξοδα, με τον ισόβιο περιφερειάρχη να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και να μην έχει την δύναμη και το πολιτικό θάρρος να  κάνει στην άκρη, αφήνοντας νέες δυνάμεις να πάρουν την σκυτάλη και να οδηγήσουν την Ήπειρο στην νέα εποχή.

Ο κ. Καχριμάνης ήλθε στην Περιφέρεια Ηπείρου ως εχθρός ενός άλλου τοπικού συστήματος εξουσίας, το οποίο ονόμαζε “Αργυριστάν” και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει το “Καχριμανιστάν”, ένα προσωπικό σύστημα εξουσίας, που κρατά την Ήπειρο δέσμια των προσωπικών εξυπηρετήσεων, της φαυλότητας με τις υπόγειες διασυνδέσεις μικρών τοπαρχών σε πολλούς δήμους της Ηπείρου.

Τα κόμματα παρακολουθούν, ανίκανα να δημιουργήσουν συνθήκες διάδοχης λύσης και  κομματικοί παράγοντες από την δεξιά μέχρι της παρυφές και της Αριστεράς έχουν υποταχθεί στο προσωπικό παιχνίδι εξουσίας του Περιφερειάρχη, λειτουργώντας ως εξαρτώμενοι ιμάντες εξουσίας του εν Ηπείρω πασαλικίου, εκατόν και πλέον χρόνια μετά την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς.

Δεν είναι τυχαίο ότι 9 μήνες, πριν τις επόμενες εκλογές στην Περιφέρεια, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πελαγοδρομούν, μη έχοντας τη δυνατότητα να προβάλουν έναν αξιόπιστο πρόσωπο που θα αντιπαρατεθεί με τον κ. Καχριμάνη.

Μάλιστα περιμένουν να γίνουν πρώτα οι εθνικές εκλογές με την ελπίδα, ότι κάποιος αποτυχών υποψήφιος θα επιστρατευθεί την τελευταία στιγμή για την τιμή των όπλων και μη έχοντας καμιά τριβή με τα θέματα της Αυτοδιοίκησης. όντας και πάλι υποψηφιότητα μιάς χρήσης.

Μπροστά στην κατάσταση αυτή και με εν πολλοίς προδιαγεγραμμένο το πολιτικό σκηνικό στην Περιφέρεια Ηπείρου, ο μόνος ισχυρός αντίπαλος του κ. Καχριμάνη είναι ο  επικεφαλής των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ, Σπύρος Ριζόπουλος.

Είναι ο μόνος από τον αστικό χώρο που αμφισβήτησε την κυριαρχία Καχριμάνη, την εποχή της παντοδυναμίας του και για μια τετραετία άσκησε σθεναρή  αντιπολίτευση, η οποία προϊόντος του χρόνου έγινε πιο σοβαρή και ουσιαστική.

Σε μια εποχή που οι κάθε είδους πολιτευτές επιζητούσαν και επιζητούν φανερά ή κρυφά την ευλογία του Ηπειρώτη Αφέντη, ο Σπύρος Ριζόπουλος -ανοίγοντας τις κεραίες του προς όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις και μαθητεύοντας με επιμέλεια στα θρανία της αντιπολίτευσης-ανέδειξε εαυτόν ως την πλέον σοβαρή εναλλακτική λύση απέναντι στον κ. Καχριμάνη.

Είναι κομματικά ανεξάρτητος, στο διάστημα της τετραετίας είδε και έμαθε πολλά, ωρίμασε πολιτικά, ξέρει να ακούει, είναι προετοιμασμένος σε αντίθεση με όποια ουρανοκατέβατη κομματική υποψιότητα της τελευταίας στιγμής.

Η ευκαιρία για να αλλάξει σελίδα η Ήπειρος έχει όνομα! Και αυτός είναι ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Αρκεί να το καταλάβουν και όσοι ψάχνουν στα άχυρα της κομματικής επιβεβαίωσης, αναζητώντας εις μάτην να προκύψει κάποιο θαύμα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *