Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Να κηρυχθούν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Δήμοι της Άρτας λόγω των έντονων βροχοπτώσεων,ζητά η Όλγα Γεροβασίλη

Μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην περιοχή της Άρτας, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στον Δήμο Νικολάου Σκουφά και στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Η έκταση των ζημιών είναι μεγάλη, καθώς στον ορεινό όγκο έχουν παρατηρηθεί κατολισθήσεις, ενώ, εκτός από τις υποδομές του Δήμου, πλημμύρισαν και υπέστησαν ζημιές πολλά σπίτια αλλά και καλλιέργειες σε διάφορες περιοχές, όπως το Νεοχώρι το Κομπότι, οι Άγιοι Ανάργυροι, η Κόπραινα, η Αγία Παρασκευή, ο Παχυκάλαμος, τα Κολομόδια, ο Άγιος Δημήτριος, η Αμφιθέα κι ο Άγιος Ταξιάρχης. Όπως αναφέρεται και ο δρόμος Καραμούτσι – Νεοχωράκι έχει καταστραφεί και θα παραμείνει κλειστός.

Τόσο εκτεταμένες είναι δε οι καταστροφές, αλλά και τέτοια η επικινδυνότητα των φαινομένων, που ο Δήμος Ν. Σκουφά, πέρα από την κινητοποίηση των υπηρεσιών του, απευθύνει δημόσια έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν σημεία τα οποία έχουν παρατηρηθεί κατολισθήσεις, αλλά και τους πλημμυρισμένους δρόμους και σε καμία περίπτωση να μην προσπαθούν να περάσουν από χείμαρρους, μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί.

Μεγάλα είναι τα προβλήματα και στον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη από τις ραγδαίες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, με τις ζημιές να εντοπίζονται τόσο στα οδικά δίκτυα όσο και σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, κυρίως κοντά σε ποταμούς και ρέματα, καθώς και σε δίκτυα ύδρευσης και προσβάσεις σε αντλιοστάσια και γεωτρήσεις.

Η Όλγα Γεροβασίλη, γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Άρτας, με κοινοβουλευτική ερώτησή της, επισημαίνει πως οι καταστροφές είναι μεγάλες και η σιωπή του Κράτους εκκωφαντική και ζητά να κηρυχθούν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Δήμοι της Άρτας και να δοθεί Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *