Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Όποιος πρόλαβε τον …Κύριον είδε

Εφαρμόζοντας τη λαϊκή ρήση “Όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε” και βλέποντας τη φούρια της δημοτικής αρχής να καταργήσει κάθε ελεύθερη θέση στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, οι υπεύθυνοι του Ι.Ν. του Αγ. Γεωργίου έσπευσαν να κατοχυρώσουν  τον τελευταίο ελεύθερο χώρο εμπρός από τον ναό.

Για να μην αφήσουν μάλιστα  κανένα περιθώριο για άλλες σκέψεις, τοποθέτησαν κατά μήκος της παρκίδας  μία αλυσίδα με λουκέτο, ώστε να εμπεδωθεί από τον καθένα το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης.

Βέβαια, πινακίδες που να δείχνουν ότι ο χώρος έχει παραχωρηθεί για αποκλειστική χρήση του ναού δεν υπάρχουν, και ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας είναι πολύ συγκεκριμένος:

Ν. 2696/1999 [Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)] ως ισχύει:

Άρθρο 48: Κατάληψη τμήματος οδού και πεζόδρομου

  1. Η προσωρινή ή διαρκής κατάληψη τμήματος του οδοστρώματος με εγκαταστάσεις ή εμπόδια απαγορεύεται, ιδιαίτερα αν με αυτά παρεμποδίζεται η κυκλοφορία, η επιτρεπόμενη στάση ή στάθμευση οχημάτων ή περιορίζεται η ορατότητα αυτών που χρησιμοποιούν τις οδούς.
  2. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο τετρακοσίων (400,00) ευρώ

 

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση της δημοτικής αρχής, που πρώτα απ΄ όλα πρέπει να αποδείξει ότι απέναντι στον νόμο είναι όλοι ίσοι!

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *