Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Δήμος Ιωαννιτών: Ράβε-ξήλωνε δουλειά να μη μας λείπει

 

Αν και πριν από μία εβδομάδα η δημοτική αρχή, δια στόματος του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ.Αρλέτου, διαβεβαίωνε πως όλες οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης είναι σωστά μελετημένες και άρτιες, άρχισε σήμερα να ξηλώνει άλλο ένα φρεσκοτελειωμένο έργο στην πλατεία Πάργης..

Όπως είχαμε επισημάνει με δημοσίευμά μας στις 22 Σεπτεμβρίου με τίτλο “Πλατεία Πάργης: Ώπα και αράξαμε” ήταν “τόσο μελετημένη  η νέα κατασκευή των πεζοδρομίων, ώστε πχ ένα αστικό λεωφορείο να κινδυνεύει να ανεβεί στο απέναντι πεζοδρόμιο, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (βλέπε φωτογραφία).

Φυσικά το ράβε – ξήλωνε στην υλοποίηση της «άρτιας μελέτης» ανεβάζει το κόστος του έργου αλλά κυρίως παρατείνει την ταλαιπωρία επαγγελματιών και κατοίκων της περιοχής που βλέπουν πια εδώ και μήνες το πιο κεντρικό σημείο της πόλης να έχει μετατραπεί σε μόνιμο εργοτάξιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητά τους. Μια καθημερινότητα, την οποία υποτίθεται ότι υπηρετούν οι αλλοπρόσαλλες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, που αγχωμένη για τα μηδενικά αποτελέσματα της θητείας της, σκάβει ό,τι και όπου βρει, επιχειρώντας να δείξει ότι παράγει έργο…

Σχετικά:Πλατεία Πάργης: Ώπα και αράξαμε!

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *