Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ: «Εξωφυλαρούχες, παγκίτες, ακροδεξιοί» 

Ήδη η Επιτροπή Θεσμών αποδείχθηκε, για μια ακόμη φορά, μια επιτροπή αργομισθίας. Περιορίστηκε στην αξιολόγηση μόνο όσων στοιχείων της εκχώρησε ο λέων Κοντολέων, εξαιρώντας τα «απόρρητα». Κι αυτά τους τα έδωσε από λύπηση, για να λένε κι αυτοί ότι κάτι κάνουν.

Το όλον σύστημα “ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε” προσπάθησε να το χαλάσει με το τάκλιν του ο κ Τζαβάρας αλλά εις μάτην. Ποτέ ένας κούκος δεν έφερε την Άνοιξη. Θα έχει, άραγε, διαφορετική τύχη η Εξεταστική; Μάλλον χλωμό…

Γενικά, η λειψανδρία της ΝΔ συνεχίζεται, παίζοντας όπως και στα κανάλια με τα γνωστά πρόσωπα στα οποία περιλαμβάνονται μόλις δύο τέως υπουργοί κι ένας τέως υφυπουργός και 2-3 φιλοδοξούντες. Πώς το έλεγε ένας εξ αυτών στον ΣΚΑΙ, για τον Αλεξάντερ Κλάπ, τον δημοσιογράφο των NYTimes: « εξωφυλαρούχες, παγκίτες, ακροδεξιοί …»

Επ’ ευκαιρία, μια ποδοσφαιρική ματιά στην σύνθεση της νεοδημοκρατικής πλειοψηφίας είναι αποκαλυπτική: 8 εκ των 15 είναι νομικοί κι ο κ Θεοχάρης διαθέτει σχετικές τεχνικές γνώσεις. Αυτός θα παίξει, υποτίθεται, δημιουργικό ρόλο ως «δεκάρι» της ομάδας.Ανασταλτικός χαφ (εξάρι), επί των διαδικαστικών, προβλέπεται ο κ Κεφαλογιάννης Ιωάννης (εξάδελφος μεν αλλά αποστασιοποιημένος από την Όλγα).

Αντιθέτως το βαρύ πυροβολικό της νομικής υποστήριξης θα αναλάβουν οι επιθετικοί Κωνσταντινίδης Ευστάθιος (Κοζάνης), Καραγκούνης Κωνσταντίνος (Αιτ/νίας), Κυρανάκης Κωνσταντίνος (Β3) σε ρόλο έξω δεξιά. Δυο Κωνσταντίνοι κι ένας Κωνσταντινίδης …

Άλλοι τέσσερες νομικοί συμπληρώνουν την dream team, οι  Μάνη – Παπαδημητρίου ‘Αννα, Κελέτσης Σταύρος, Τσαβδαρίδης Λάζαρος, Φωτήλας Ιάσων με αμυντικά κυρίως καθήκοντα, μιας και δεν διακρίνονται για την πολιτική τους δεινότητα.

Συμμετέχουν κι έξι (6) ακόμη που θα είναι αποκλειστικώς «το πάνω χέρι-κάτω χέρι», πράγμα που θα εξασφαλίσει το συμπαγές της πειθαρχημένης αυτής διμοιρίας (Κεφάλα Μαρία, Μαρκόπουλος Δημήτριος, Μπουτσικάκης Χριστόφορος, Ράπτη Ελένη, Σπανάκης Βασίλειος, Χατζηβασιλείου Τάσος).

Αυτή την φορά απέναντι είναι συμπαγής η Αντιπολίτευση, οπότε με σύνθεση 15 εναντίον 14, δεν σηκώνει Τζαβάρες. Άντε το πολύ-πολύ οι παγκίτες να διακριθούν σε κανένα λεκτικό χουλιγκανισμό της κερκίδας,τον οποίο θα «διαρρεύσουν» ως παραπολιτικό.

Η ομάδα κατεβαίνει ξεκάθαρα για κατενάτσιο. Είναι βέβαιο ότι με την καθοδήγηση του αρχιμάγειρα συμπατριώτη μας, κ Τασούλα και την συμμετοχή της διακεκριμένης κ Μαρίας Κεφάλα, το Κοινοβούλιο μας θα βάλει τα δυνατά του σε κάθε δυνατή προσπάθεια συσκότισης, συγκάλυψης κι αποπροσανατολισμού.

Τοξότης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *