Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γνώμη

Όλοι πλην Λακεδαιμονίων

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα

 

Τάκης Λιδωρικιώτης

Ομάδα που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά κι όμως οφείλει να συνεχίσει να εμφανίζεται στο πρωτάθλημα. Οι διοικούντες της έχουν προγράψει τον προπονητή κι αναζητούν την διάδοχη κατάσταση.

Λύσεις ΑΝΕΥ Μητσοτάκη

  • Εξετάζεται η λύση “sir Τakis”, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται από το μικρό όνομα του προπονητή ποδοσφαίρου κ. Τάκη Λεμονή. Πρόκειται για την (καθ’ έξιν)ανάθεση του ρόλου της γέφυρας σε κάποιον δοκιμασμένο της παράταξης, μέχρις ότου να βρεθεί ο νέος ελπιδοφόρος για τον Θρύλο.
  • Οι κυβερνήσεις Εθνικής Ενότητας προϋποθέτουν μια εθνική καταστροφή, οπότε καλύτερα να μας λείπουν.
  • Υπάρχει τέλος κι η λύση των πρόωρων εκλογών με υπηρεσιακό Πρωθυπουργό.

Θα πείτε, με τους Αμερικανούς έτοιμους για νέο εμφύλιο, με το Ουκρανικό να σοβεί δίπλα μας, με τον Ερντογάν να σπάει πλάκα με το τρυπάνι του, με τον ενεργειακό εκβιασμό στην ενεή Ευρώπη επί θύραις, εμείς για πόσο ακόμη θα παίζουμε την τσιγκολελέτα με τον Μητσοτάκη;

Οι «διοικούντες» έχουν το νου τους στο πόσο ισχυρός θα επανέλθει ο Τσίπρας. Είναι λοιπόν εύλογα όσα σκέφτονται αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Οι Μητσοτάκηδες είναι πείσμονες, γιατί στην πολιτική έχουν συνεχώς στρωμένο τραχανά! Οι μαφιόζικες μεθοδεύσεις τους δεν είναι ενδεικτικές του κακού τους χαρακτήρα.  Είναι η φύση του εγχειρήματος. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βαρεθούν και να παραδώσουν με βελούδινο διαζύγιο. Αυτοί όταν πέφτουν, πέφτουν με το σύστημα «κι ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα …»

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ

Κατά το πρώτο επεισόδιο της Μητσοτακιάδας (αποστασία), υπήρχε ακόμη Στέμμα κι ο συμβουλευτικός για τον άνακτα θεσμός του Συμβουλίου του Στέμματος. Αυτό αποτελείτο από όσους είχαν διατελέσει Πρωθυπουργοί.

Αν συγκαλείτο κάτι τέτοιο, από την Άνασσα κ Σακελλαροπούλου θα συμμετείχαν οι εν ζωή τέως, κ.κ.Προκόπης Παυλόπουλος, Κ Σημίτης, Κ Καραμανλής, ΓΑΠ, Σαμαροβενιζέλοι, Τσίπρας.

Αν τυχόν δεν φώναζε η Άνασσα και τους υπηρεσιακούς (κκ Πικραμένο, Θάνου, Παπαδήμο) τότε ο δυστυχής Μητσοτάκης θα είχε να ελπίσει μόνο στο λευκό (;) του κ Σημίτη! Ο άνθρωπος που θα γινόταν Βασιλιάς ή καλύτερα Τσάρος πασών των εκσυγχρονιστικών συνιστωσών, έχει περιπέσει σε πρωτοφανή απομόνωση.

Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τον ΚΑΝΟΝΑ

Μέσα στον χαμό υπήρξε μια εξαίρεση, μηδαμινής σημασίας αλλά ενδεικτική. Εκδηλώθηκε η υποστήριξη προς τον Μητσοτάκη του μη υπόδικου πλέον, κ. Ανδρέα Λοβέρδου. Αν δεν το πληροφορηθήκατε δείτε την είδηση στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ» που επιλέγει τον δικό της τρόπο για να αναγγείλει το κύκνειο άσμα του κόμματος Novartis.

Αυτή η υποστήριξη κόντρα στο ρεύμα και τον Αρχηγό του αποτελεί ένα ακόμη τεστ ενηλικίωσης για τον κ Ανδρουλάκη. Θα πρέπει αμέσως να πακετάρει Ανδρέα, Εύα και το κακό συναπάντημα και να τους σουτάρει στην αγκαλιά του αληθινού τους Αρχηγού, τώρα που οι υπόλοιποι του φεύγουν.

Όμως το ποιος και γιατί, είναι ο μόνος που προσήλθε ως μάρτυς υπεράσπισης του Μητσοτάκη είναι ενδεικτικό, του γιατί ο κανόνας των πλείστων ήταν αντιθέτως το να πάρουν αποστάσεις. Από την άποψη αυτή, καλύτερα να του έλειπε ο ψευδομάρτυρας, που μάλλον επιβάρυνε τα πράγματα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *