Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚοινωνίαΟικονομία

Συνεχίζει η χώρα να είναι απροετοίμαστη στην ενεργειακή κρίση

Συνεχίζει η χώρα να είναι απροετοίμαστη στην ενεργειακή κρίση και στην πιθανή κλιμάκωσή της τον χειμώνα, διαμηνύει ο αν. καθηγητής του ΕΜΠ και τομεάρχης Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας.

Στην συνέντευξη τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για την κρίση τιμών στην ενέργεια, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, ο κ. Δούκας υπογράμμισε για την Ελλάδα, πως το 40% της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας το 2021 προήλθε από εισαγόμενο φυσικό αέριο, αυξημένο κατά 25% εν μέσω κρίσης (μεγαλύτερη αύξηση από οποιοδήποτε κράτος μέλος στην Ένωση). Μάλιστα, μέσα στο 2022, ακόμα και αυτές τις μέρες του Ιουλίου, η διείσδυση του φυσικού αερίου ξεπέρασε το 60% στο μίγμα της ηλεκτροπαραγωγής.

Ήταν το 2021 μία ιδιαίτερη χρονιά, όσον αφορά στη συμμετοχή του φυσικού αερίου στο ενεργειακό μίγμα; Η απάντηση είναι αρνητική.

Εξήγησε ο κ. Δούκας πως και το 2020, η παραγωγή ηλεκτρισμού από φυσικό αέριο αυξήθηκε κατά 30% σε σχέση με το 2019.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 25

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *