Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Βραβεύσεις με παρασκήνιο και πολλά μηνύματα από τον κ. Μάξιμο (βίντεο)

Του εκκλησιαστικού μας συνεργάτη

Τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού του Αγίου Παισίου, στην πόλη των Ιωαννίνων, τέλεσε χθες αργά το απόγευμα με κάθε επισημότητα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, μητροπολιτών, του προέδρου της Βουλής, βουλευτών, τοπικών αρχόντων, πλήθους ιερέων και πιστών.

Ήταν μια μεγαλοπρεπής τελετή που μεταδόθηκε απευθείας από τα τοπικά τηλεοπτικά μέσα και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το τελετουργικό του Πατριαρχικού Εσπερινού και των θυρανοιξίων καθώς και τη  μουσική εκδήλωση που ακολούθησε στο προαύλιο του μικρού ναού.

Πέρα όμως από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στον οποίο στράφηκε η προσοχή των παρευρισκομένων στην ιερή ακολουθία, ένα άλλο κεντρικό πρόσωπο ήταν αυτό του οικοδεσπότη Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμου, ο οποίος αιφνιδίασε το εκκλησίασμα με τα βραβεία τα οποία απένειμε στο τέλος της ακολουθίας και τα οποία προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

Ο κ. Μάξιμος τίμησε με την ύψιστη διάκριση της Μητρόπολης Ιωαννίνων, που είναι ο σταυρός του Νεομάρτυρος Γεωργίου, μια σειρά από πρόσωπα, που στάθηκαν αρρωγοί στο έργο του,  μεταξύ των οποίων ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ( ναι καλά διαβάζετε) και διάφοροι άλλοι οικονομικοί παράγοντες, μη φειδόμενος να τιμήσει και άτομα του στενού του περιβάλλοντος.

Για το δήμο όμως Ιωαννιτών το πρόσωπο που τιμήθηκε δεν ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος κ. Μωυσής Ελισάφ αλλά η υπάλληλος του Δήμου κ. Κουμπούρη, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά.

Η μη βράβευση του κ. Ελισάφ, αν δεν οφείλεται σε κάποιο δογματικό κώλυμα, λόγω του θρησκεύματός του, αποτελεί προσβολή για την πόλη, μιας και ο δήμος ήταν αυτός που παραχώρησε το οικόπεδο, όπου ανηγέρθη ο λυόμενος ναός του νέου Αγίου, με την βοήθειά του να μην περιορίζεται μόνο σε αυτό το επίπεδο.

Όσον αφορά “τον αδελφό Λαυρέντη Λαυρεντιάδη”- όπως τον προσφώνησε ο κ. Μάξιμος-  ο οποίος απασχόλησε, πριν από μια δεκαετία τις δικαστικές αρχές της χώρας και ήταν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων με τις επιχειρηματικές του δράσεις, το βροντερό “ΑΞΙΟΣ” που συνόδευσε την βράβευσή του, μπορεί να προβλημάτισε και να σκανδάλισε πολλούς στην πόλη μας, όμως αποτελεί μια ακόμη απόδειξη, ότι οι ιερές μπίζνες είναι κάτι πολύ σύνηθες στην Ελληνική Εκκλησία, που τυγχάνει κάθε αναγνώρισης και επιβράβευσης.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *