Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΛΣΤΑΤ: και νεκρούς ανασταίνει…

 

Στις 21 Ιανουαρίου 2021 η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε τα οριστικά αποτελέσματα για τα Οδικά Τροχαία «Ατυχήματα», όπως τα αποκαλεί, του έτους 2019 (ΕΔΩ).

Όπως παρατηρούμε, για μια ακόμα χρονιά, από την πρώτη σελίδα της σχετικής ανακοίνωσης αν τα αναγραφόμενα διασταυρωθούν με τα αναφερόμενα προσωρινά στοιχεία που υπάρχουν στο δικτυακό τόπο της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΔΩ) προκύπτει το ιδιαίτερα ευχάριστο συμπέρασμα ότι τα δύο τελευταία χρόνια (2018 & 2019) ούτε ένας από τους 1379 Βαριά τραυματίες που καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ (727 το 2018 και 652 το 2019) δεν έχασε τη ζωή τους στη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο!

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο: όπως προκύπτει από την αντιπαράθεση των δεδομένων: εννέα νεκροί από το σύνολο των 709 του 2018 και δεκατρείς νεκροί που από τους 701 του 2019 που τον θάνατο τους διαπίστωσε η ΕΛΑΣ επανήλθαν στη ζωή σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ που διαπιστώνει (οριστικά, δηλαδή και μετά από έλεγχο της έκβασης της νοσηλείας των τραυματιών…) πως οι νεκροί από τροχαίες συγκρούσεις είναι 700 το 2018 και 688 το 2019.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με το θέμα, αλλά προφανώς δεν θα είναι και η τελευταία…

Τα αξιόπιστα δεδομένα αποτελούν προυπόθεση για την χάραξη πολιτικής για την Οδική Ασφάλεια. Αλλά πολύ το χοντρύναμε. Ενδιαφέρει κανένα;

 sostegr.wordpress.com

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *