Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Εξωτερική πολιτική

Βλήματα πυροβολικού στην Ουκρανία στέλνει η Ελλάδα

Η Ελλάδα μαζί με χώρες όπως η Ιταλία, η Νορβηγία και η Πολωνία ανακοίνωσαν ότι θα στείλουν συστήματα πυροβολικού και πυρομαχικά στην Ουκρανία, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Οστιν.

Οι δηλώσεις του κ. Οστιν έγιναν μετά την τηλεδιάσκεψη που είχαν υπουργοί Αμυνας και αξιωματούχοι από 44 χώρες με τη συμμετοχή του ύπατου εκπροσώπου της Ε.Ε. Ζοσέπ Μπορέλ και του ανώτατου διοικητή Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης Τοντ Ουόλτερς.

Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος. Στο ανακοινωθέν του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «σε πνεύμα αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης προς την Ουκρανία, η χώρα μας προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια, ανθρωπιστική και αμυντική», ενώ καταδικάζεται για ακόμα μια φορά ο αναθεωρητισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα συνεισφορά της Αθήνας, η οποία συνεχίζει να στέλνει πυρομαχικά στην Ουκρανία μέσω της Πολωνίας, αφορά την αποστολή βλημάτων πυροβολικού.

Καθημερινή

σχετικές αναρτήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *