Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ: Οι συσχετισμοί στην νέα Κεντρική Επιτροπή

Συνετρίβη ο Λοβέρδος που ψάχνει να βρει την …Νάντια του!

Με μια πρώτη ανάλυση των στοιχείων που αφορούν τους εκλεγέντες στην Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ διαπιστώνουμε ότι ο μεγάλος ηττημένος του τριημέρου είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τον οποίο τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι δημοσκοπήσεις του Φθινοπώρου τον παρουσίαζαν ως διάδοχη λύση μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Συγκεκριμένα από τους 300 που αποτελούν την νέα Κ.Ε, μόνο 12 είναι τα μέλη που ανήκουν στην ομάδα Λοβέρδου,  μια άλλη απόδειξη ότι αυτοί που προσέτρεξαν να τον ψηφίσουν ως Πρόεδρο του κόμματος ήταν στην πλειοψηφία τους Νεοδημοκράτες.

Κατά τα άλλα 73 μέλη πρόσκεινται στον ηττηθέντα ΓΑΠ, που αποτελούν την …Ομπρέλα του ΠΑΣΟΚ και άλλοι 15 έχουν σχέση με τον Χρηστίδη, Γερουλάνο και ορισμένους ποσοστωμένους από την …ΔΗΜΑΡ, που σαν αμοιβάδα έχει αναπτυχθεί σε όλα τα κόμματα.

Οι υπόλοιποι 200 ανήκουν στην Προεδρική πλειοψηφία.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με τους κομματικούς συσχετισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι εντελώς τυχαία.

Ένα άλλο στοιχείο που πρέπει να τονιστεί είναι η νεαρή ηλικία της πλειοψηφίας των μελών της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε αντίθεση με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ένα από τα παράδοξα των καιρών, αν λάβουμε υπόψη την άρνηση των νέων να αναμειχτούν στα κοινά.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *