Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Δήμος Ιωαννιτών: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Να έχουν υπομονή οι πολίτες που διαμαρτύρονται για τα χόρτα που έχουν πνίξει τα πάντα, είναι η απάντηση της δημοτικής Αρχής στα δημοσιεύματα του Απόκαυκου, όπου δημότες από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα διεκτραγωδούν την κατάσταση που αντιμετωπίζουν.

Μάλιστα η δημοτική αρχή ενημερώνει ότι έχει αρχίσει η κοπή των χόρτων με την πόλη να προηγείται και να ακολουθούν τα δημοτικά διαμερίσματα με το έργο να είναι δύσκολο, αφού οι εκτάσεις είναι μεγάλες.

Στο μεταξύ συνδημότης μας με μήνυμα στο σάιτ μας, αναφέρεται στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της δημοτικής Αρχής  στο δρόμο που οδηγεί στην Κατσικά μετά την εξοδο από την Εγνατία στην διασταύρωση, πριν τον καταυλισμό των προσφύγων.

‘Οπως φαίνεται στη φωτογραφία, η σήμανση στο δρόμο έχει αντικατασταθεί μετά την καταστροφή στις πλαστικές κολώνες με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο και αυτή θα είναι η πρώτη εικόνα που θα σχηματίσει, όποιος ξένος έχει την ατυχή έμπνευση να επιλέξει τον κόμβο Κουτσελιού για να φθάσει στα Γιάννενα, μια πόλη που  ο δήμαρχος φιλοδοξεί να την κάνει πρωτεύουσα των δυτικών Βαλκανίων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *