Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Εκκωφαντικές καταγγελίες από πρώην αντιδήμαρχο, «εκκωφαντική σιωπή» από τη δημοτική αρχή

“Η χθεσινή εκκωφαντική ανακοίνωση του πρώην αντιδημάρχου, Γιάννη Λυκογιώργου, αποδεικνύει την πλήρη ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως αυτό της αντικατάστασης των λαμπτήρων με νέους τεχνολογίας led” αναφέρει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη, “Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα”

“Μια παρέμβαση που αφορά αποκλειστικά το δήμο Ιωαννιτών, με προϋπολογισμό πολλών εκατομμύριων ευρώ, η οποία έχει παραδοθεί «εν λευκώ» από τη δημοτική αρχή στην Περιφέρεια Ηπείρου, αφού γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι ακόμα και τα μέλη της καταγγέλλουν εμμέσως πλην σαφώς ότι υπάρχει πλήρης άγνοια των όρων δημοπράτησης από τη δημοτική αρχή” σημειώνει η ανακοίνωση που επικρίνει τη δημοτική Αρχή, γιατί με διαδικασίες «φαστ τρακ» σε μια δια περιφοράς συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής επικύρωσε τους όρους δημοπράτησης, που στάλθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου.

“Οι χειρισμοί της δημοτικής αρχής από την πρώτη στιγμή ήταν πέρα για πέρα λανθασμένοι. Ακύρωσε έναν έτοιμο διαγωνισμό που βρισκόταν σε εξέλιξη και για τον οποίο οφείλουμε να επισημάνουμε ότι δεν είχε κατατεθεί καμία προσφυγή στη διαγωνιστική διαδικασία. Ένας διαγωνισμός ο οποίος ,αν ολοκληρώνονταν κανονικά, σήμερα θα είχαμε ήδη εγκατεστημένους νέους λαμπτήρες led σε ένα μεγάλο μέρος του δήμου απολαμβάνοντας και καλύτερο φωτισμό και οικονομικά οφέλη”,συνεχίζει η ανακοίνωση.

“Αν είχε αντιληφτεί η δημοτική αρχή, πως η παράταξή μας λειτουργεί με
γνώμονα το συμφέρον του τόπου κι όχι για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση,
τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και στην περίπτωση των led. Αναμένουμε
με αγωνία να δούμε, αν η δημοτική αρχή θα δείξει την απαιτούμενη
πολιτική ευθιξία ώστε να δώσει απαντήσεις στα όσα κατήγγειλε το στέλεχός
της” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *