Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ: Γιούργια στον ταμπλά με τα κουλούρια!».

Σχολιάζει ο Τάκης Λιδωρικιώτης

Φίλος της στήλης με προέλευση από την Ανανεωτική Αριστερά δεν δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει ορθώς ότι η σκηνή στην βοϊδάμαξα με τις ομπρέλες  προερχόταν από την ταινία των αδελφών Ταβιάνι « Η νύχτα του Σαν Λορέντζο», προ 40ετίας. Επίσης μας αναγνώρισε την πρόθεση πολιτικής κριτικής με την συχνή διακωμώδηση του απολίτικου και άνευ νοήματος ονόματος «Ομπρέλα». Εύλογη όμως υπήρξε η διαμαρτυρία του ότι τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τους αντιπάλους τους που φέρουν το μεστό νοήματος όνομα, «Κίνηση Μελών», το εσχάτως λοιδορούμενο κι ως «Κίνηση Καραμελών» …

Αντάξιες των ονομάτων τους, δηλαδή, εντελώς απολίτικες και αποϊδεολογικοποιημένες και οι δύο συσπειρώσεις μηχανισμών δεν θα έλεγε κανείς ότι έγραψαν κάποια λαμπρή ιστορία στις σελίδες της παγκόσμιας αριστεράς με την σκληρή ανοιξιάτικη αναμέτρηση τους τόσο πριν, όσο και κατά αλλά και μετά το συνέδριο. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!

Η αμιγώς οργανωτική τους αναμέτρηση θύμιζε συχνά δύο αλυσίδες σουπερμάρετ που σε σκληρό εμπορικό ανταγωνισμό προσπαθούν να προμοτάρουν την ολόφρεσκη πραγμάτεια τους. Είτε μιλάμε για ιδέες, για προγράμματα, για μεθόδους είτε για πρόσωπα. Τουλάχιστον τα σούπερ μάρκετ δεν παριστάνουν τους ιδεολόγους αλλά υπερασπίζονται ανοιχτά ως στάση ζωής το σύνθημα: «Γιούργια στον ταμπλά με τα κουλούρια!».

Η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση τους λήγει σήμερα με το αγωνιώδες ερώτημα, ποιος πρωτοκλασάτος θα πρωτεύσει σε κάθε περιοχή. Η στήλη προβλέπει ότι θα υπερβoύν τους 10.000 σταυρούς οι πρώτοι της Αττικής και τους 2.500 στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ την έκπληξη μπορεί να κάνει η Κρήτη με τρίτο πρόσωπο να σπάει το  Forecast Πολάκη-Ξανθού.

Αντίθετα στην Ήπειρο είναι ισχυρό το γκανιάν Γεροβασίλη, με μόνη απορία, αν θα υπερβεί το ψυχολογικό όριο των 1000 σταυρών, πράγμα χρήσιμο για τη συνέχεια.

Ο ευρών αμειφθήσεται με μια ομπρέλα και μια καραμέλα…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *