Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τυφλοί τα τ’ ώτα τον τε νουν τα τ’ όμματα (τυφλοί και στα αυτιά και στο μυαλό και στα μάτια)

Σε ένα από τα κείμενα που κυκλοφόρησαν, πριν από την εκλογές για τη νέα Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μεταξύ των άλλων σημειώνονται τα εξής από στέλεχος, με βαρύνοντα λόγο στα του ΣΥΡΙΖΑ:

“Εμείς όλοι εδώ που βρισκόμαστε από διαφορετικές αφετηρίες και διαδρομές αλλά με κοινή βούληση να αλλάξουμε τα πράγματα με μέσο και όπλο τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χρειάζεται κατά την γνώμη μου να απαντήσουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα, που είναι βέβαιο ότι θα χαρακτηρίζεται από πυκνές οικονομικές , κοινωνικές , πολιτισμικές, οικολογικές και βεβαίως πολιτικές εξελίξεις σε πέντε κρίσιμες προκλήσεις

1. Στην πρόκληση ενός τοπικού προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης για την Ήπειρο και τα Γιάννενα , με όρους κοινωνίας και μέσα στο γενικό μας πλαίσιο και με έμφαση στην αναβάθμιση και εξέλιξη στις προηγμένες υποδομές ανθρώπινες και υλικές σε υγεία και παιδεία, στην διάσωση του μοναδικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος , και στην ανάπτυξη με όρους καινοτομίας και συνεργατικότητας στην πρωτογενή παραγωγή και στην μεταποίηση , ιδιαίτερα στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα.

2. Στην πρόκληση της κοινωνικής γείωσης και στην ανανοηματοδότηση των θεσμικών εκπροσωπήσεων της κοινωνίας, που σημαίνει ριζική μεταβολή του υπάρχοντος χάρτη στο μεσοπρόθεσμο επίπεδο πρώτα από όλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , αλλά και με την ανάλογη βαρύτητα στα συνδικάτα , στα επιμελητήρια, στους επιστημονικούς φορείς, στους συλλόγους της γειτονιάς των σχολείων κλπ

3. Στην πρόκληση της οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος στα Γιάννενα , με έμφαση τους Καποδιστριακούς Δήμους και τον ιδιωτικό τομέα, με όρους αξιοκρατίας και αναδιοτέλειας στην ανάδειξη στελεχών , με όρους ευθύνης δέσμευσης και λογοδοσίας δηλ. με όρους Δημοκρατίας στην λειτουργία του συνόλου της οργάνωσης.

4. Στην πρόκληση της ανασυγκρότησης της οργάνωσης της νεολαίας του κόμματος και της ανάλογης βοήθειας , σεβόμενοι την αυτονομία της , αλλά ενισχύοντας ιδεολογικά και πολιτικά τα ριζοσπαστικά της χαρακτηριστικά και κυρίως συμβάλλοντας απλόχερα στην ανάδειξη νέων ανθρώπων στο μεγάλο μας εγχείρημα

5. Στην πρόκληση της πολιτιστικής αναγέννησης στα Γιάννενα, όπου η ιστορία , η παράδοση , αλλά και το σύγχρονο δυναμικό , μπορούν να δώσουν μια νέα μεγάλη πνοή πανελλαδικής και ευρωπαϊκής διάστασης στον τόπο μας.”

Και αμ έπος άμ’ έργον!

Οι σύνεδροι με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάνοντας πράξη τις παραπάνω κατευθύνσεις, καταψήφισαν και δεν εξέλεξαν στη Νομαρχιακή Επιτροπή έναν από τους ελάχιστους εκλεγμένους σε μαζικούς χώρους, τον επικεφαλής της παράταξης “Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή” και δημοτικό σύμβουλο, Λάζαρο Νάτση.

Και μιλάμε για τον μεγαλύτερο δήμο του Νομού και έναν από τους μεγαλύτερους της χώρας.

Βέβαια, μέχρι σήμερα η τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για το δήμο Ιωαννιτών, αποφεύγοντας σαν ο διάβολος το λιβάνι να κάνει  έστω και το παραμικρό σχόλιο  για τα τεκταινόμενα επί δύο χρόνια στην πόλη μας.

Και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι:

Αν παρ’ελπίδα αλλάξει νοοτροπία η νέα Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και ενδιαφερθεί για τα της αυτοδιοίκησης, από που, άραγε, θα έχει την κατάλληλη πληροφόρηση, αφού ο κ. Νάτσης κρίθηκε ακατάλληλος από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει στη Ν.Ε;

Μάλλον από τον εκλεκτό του Μητσοτάκη, δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ…

Τυφλοί τα τ’ ώτα τον τε νουν τα τ’ όμματα …

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *