Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Συζητήθηκε στην Ολομέλεια του ΣτΕ η αντισυνταγματικότητα των διατάξεων Θεοδωρικάκου για την Τ.Α

Συζητήθηκε χθες στην Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας το αίτημα ακυρότητας του νόμου Θεοδωρικάκου για την τοπική Αυτοδιοίκηση, που είχαν υποβάλει δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Βεροίας και για τον οποίο νόμο το Γ’ Τμήμα του ΣτΕ έχει αποφανθεί ότι είναι αντισυνταγματικός.

Παρέμβαση υπέρ του νόμου άσκησε ο κ. Μωυσής Ελισάφ προκειμένου να μην κριθεί αντισυνταγματικός αλλά και οι παρατάξεις “Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα” και ” Γιάννενα-πολίτες για την Ανατροπή”, που έχουν υποβάλει αίτημα ακυρότητας του νόμου και που το αίτημά του  επρόκειτο να συζητηθεί στις αρχές του θέρους.

Πληροφορίες εξ Αθηνών αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές ανέπτυξαν τα νομικά τους επιχειρήματα κατά και υπέρ του νόμου και ότι οι σύνεδροι του ΣτΕ έμειναν άναυδοι από την εφευρετικότητα του κόκκινου Τάκη που ψήφισε έναν νόμο που έδωσε τη δυνατότητα στον κ. Ελισάφ στην περίπτωση του οδοφωτισμού της πόλης να υπερκεράσει την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, αξιοποιώντας την Οικονομική Επιτροπή, που είναι ένα κατώτερο όργανο και το οποίο ο κ. Θεοδωρικάκος το ανήγαγε στην υπερτάτη Αρχή του Δήμου.

Η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ αναμένεται με ενδιαφέρον και εξ αυτής θα κριθεί εάν η χώρα μας είναι ένα ευνομούμενο Ευρωπαϊκό κράτος ή μια μπανανία, όπου ο κάθε Θεοδωρικάκος νομοθετεί, ό,τι του καπνίσει, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια αρχές και αξίες ενός κράτους δικαίου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *