Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Την πεζοδρόμηση της οδού Ανεξαρτησίας εξετάζει η δημοτική Αρχή

Με έμμεσο τρόπο η Δημοτική Αρχή του δήμου Ιωαννιτών δια του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Αρλέτου αναγνωρίζει ότι υπάρχουν κακοτεχνίες και προβλήματα στην ανακατασκευή της οδού Ανεξαρτησίας.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος κ. Αρλέτος σε σημερινή του ενημέρωση  η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα προχωρήσει στον απαιτούμενο έλεγχο και θα υποβάλλει λεπτομερές υπόμνημα.

Παράλληλα ο κ. Αρλέτος ανακοίνωσε ότι στις 3 Μαΐου θα συγκληθεί η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου  για να συζητήσει το αίτημα που υπέβαλαν στο δήμο κάτοικοι και επιχειρηματίες της οδού αλλά και της ευρύτερης περιοχής του ιστορικού κέντρου για την πεζοδρόμηση της οδού Ανεξαρτησίας.

Η δημοτική αρχή, με αφορμή το προαναφερόμενο αίτημα, πιστεύει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσει ένας γόνιμος διάλογος για την ανεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για την κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του ιστορικού κέντρου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *