Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κόσμος

Νέα όξυνση στις Ελληνορωσικές σχέσεις προκαλεί η απόφαση του Ελληνικού ΥΠΕΞ να απελάσει 12 Ρώσους διπλωμάτες

Σε νέα φάση οξύτητας περνούν οι σχέσεις Ελλάδος και Ρωσίας μετά την απόφαση του ΥΠΕΞ να κηρυχθούν persona non grata 12 υπάλληλοι της Ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα και ο Γενικός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη.

Με ανάρτησή της στο facebook  η Ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα κάνει λόγο για “περαιτέρω καταστροφή ολόκληρου του συμπλέγματος των διμερών μας σχέσεων και για ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης, που δε θα μείνουν χωρίς συνέπειες”.

Η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας:

“Στις 6 Απριλίου 2022, ο Ρώσος Πρέσβης στην Ελλάδα A.M. Maslov προσκλήθηκε στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, όπου ενημερώθηκε για την απόφαση της Αθήνας να κηρύξει persona non grata 12 υπαλλήλους της Πρεσβείας και του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά μας, εκφράσαμε έντονη διαμαρτυρία για ένα τέτοιο αδικαιολόγητο συγκρουσιακό βήμα με στόχο την περαιτέρω καταστροφή ολόκληρου του συμπλέγματος των διμερών μας σχέσεων.

Αυτές οι ενέργειες δεν θα μείνουν χωρίς συνέπειες”.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *