Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γνώμη

Νομικά και ηθικά έκθετοι

 
Το πρώτο βήμα έγινε. Το Γ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις του νόμου Θεοδωρικάκου για την τοπική Αυτοδιοίκηση, κάτι που φωνάζαμε σε όλους τους τόνους από την πρώτη ημέρα της ψήφισής τους.
Ως γνωστόν σύμφωνα με το νόμο αυτό καταργήθηκαν ουσιαστικά τα δημοτικά συμβούλια και  η  Οικονομική Επιτροπή, ένα κατώτερο όργανο απέκτησε μεγαλύτερη δύναμη από το δημοτικό συμβούλιο, που είναι το κυρίαρχο όργανο.
Ήταν ένα καραμπινάτο πραξικόπημα και είναι κρίμα που οι περιβόητοι συνταγματολόγοι της χώρας ,με την εξαίρεση του κ.  Σωτηρόπουλου, δεν έβγαλαν άχνα για την συνταγματική εκτροπή σε έναν από τους πυλώνες της δημοκρατίας που είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η απόφαση αυτή που μένει να επικυρωθεί από την Ολομέλεια του ΣΤΕ αφήνει έκθετο και τον Μωυσή Ελισάφ, που στο παρασκήνιο ήταν από τους εμπνευστές του κατάπτυστου αυτού νόμου και γεννά μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τη νομιμότητα πολλών αποφάσεων της δημοτικής Αρχής, που πάρθηκαν με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και σε αντίθεση με τη βούληση της πλειοψηφίας του Δημοτικού συμβουλίου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *