Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ανασυγκροτεί τις δυνάμεις της στο διαδίκτυο η ΝΔ. Ποιος αναλαμβάνει υπεύθυνος για την Ήπειρο

 

Ο κ.  Αστερινός Μάνθος

Μετά τον καταιγισμό των επιθέσεων που δέχεται στο διαδίκτυο το κυβερνητικό κόμμα, περνά στην αντεπίθεση.

Συγκροτεί ομάδα, που θα ασχολείται αποκλειστικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία θα διαχειρίζεται το πρόβλημα κεντρικά αλλά και περιφερειακά.
Μάλιστα για το σκοπό αυτό σχεδιάζει να προσλάβει επαγγελματίες που γνωρίζουν πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του διαδικτύου.
Ήδη έχουν κληθεί οι βουλευτές και τα κομματικά στελέχη να προτείνουν τα άτομα που θα πλαισιώσουν την επιτροπή και μάλιστα έχουν γίνει και οι πρώτες προτάσεις.
Εξακριβωμένες πληροφορίες από τα Γιάννενα αναφέρουν ότι το πρόσωπο που θα αναλάβει υπεύθυνος του κόμματος της ΝΔ για το διαδίκτυο στην Ήπειρο είναι ο Αστερινός Μάνθος, γνωστός influencer, ο οποίος λόγω του χαρακτήρα του χαίρει της κοινωνικής εκτίμησης και είναι ένα πρόσωπο αγαπητό σε όλους τους πολιτικούς χώρους.
Αυτή την εποχή ο κ. Μάνθος διαχειρίζεται με επιτυχία την προβολή περιφερειακής παράταξης στην Ήπειρο, η οποία διεκδικεί με πολλές πιθανότητες τη νίκη στις επόμενες εκλογές.
Εδώ να σημειωθεί ότι η σχέση του κ. Μάνθου με το κυβερνητικό κόμμα θα είναι καθαρά επαγγελματική, αφού ιδεολογικά ανήκει στην Αριστερά. 
Ρ.Π

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *